Ponturi CS GO : Faze Clan vs Liquid – 12.02.2021

Faze vs Liquid la pariuri
Ponturi CS GO : Faze Clan vs Liquid - 12.02.2021 - Meciul zilei din CS GO este prezentat de Superbet

Ponturi CS GO : Faze Clan vs Liquid – 12.02.2021

Lasam putin baschetul la o parte si trece la prezentarea unui meci foarte, foarte interesant din lumea eSports. Astfel, cu incepere de la orele 20:30, FaZe Clan o intalneste pe Liquid intr-un meci in care organizatia de peste Ocean porneste favorita.

Liquid arata bine de cand l-au luat pe ” FalleN “

Desi surprinzatoare mutarea, cel putin pentru mine, brazilianul s-a acomodat perfect la Liquid inca de la inceput. Au in mana lui un awp-er cu o experienta enorma in spate care poate face oricand actiuni de clutch impotriva oricarui jucator de pe aceasta scena.

Locul 5 in clasamentul HLTV, Liquid vine dupa un turneu reusit. Au reusit sa invinga NaVi si EG in Blast Premier Global Final 2020, 4th, faza grupelor. Au cedat cu Vitality, 0-2 si NaVi ( meci eliminatoriu ).

FaZe Clan inca cauta formula perfecta

Russel “⁠Twistzz⁠” Van Dulken si Finn ” karrigan ” Andersen sunt ultimele 2 achizitii ale celor de la FaZe. De la plecarea lui Niko la G2, FaZe a incercat sa gaseasca formula perfecta. Inca o cauta. Acum, cu achizitia celor doi, pare un mix foarte, foarte interesant de care adversarii ar trebui intr-un fel sau altul sa se teama.

Twistzz la Faze Clan
Ponturi CS GO : Faze Clan vs Liquid – 12.02.2021 – Twistzz este o achizitie foarte importanta pentru FaZe Clan

Twistzz vine tocmai de la adversara de astazi, de la Liquid. De partea cealalta, karrigan a incheiat conturile cu mousesports si vine cu foarte multa experienta in acest roster. Pe langa experienta lui karrigan, FaZe il mai are pe olofmeister, o adevarata legenda a Counter Strike-ului, om care are o pozitie de pe harta ” train ” denumita dupa nickname-ul sau.

Concluzii

Cotele sunt oarecum realiste. Vorbim de un FaZe Clan in reconstructie, au doar cateva antrenamente impreuna. Totusi, sunt cateva avantaje despre care as vrea sa vorbim putin.

  1. Twistzz le cunoaste jocul americanilor. Indiferent ce harta se va juca, care va fi pick-ul celor de la Liquid, gameplan-ul americanilor nu va fi mult schimat si Russel & Co pot profita de acest lucru.
  2. FaZe s-a antrenat foarte mult in ultimele 2 zile pe 2 harti : ” Dust2 ” si ” Train “. Mi se pare destul de interesant ca se antreneaza mult pe prima dintre ele. Train-ul este foarte posibil sa fie pick-ul lui FaZe in timp ce Dust2 este harta cu win rate-ul cel mai mare pentru Liquid in ultimele 2 luni.

Nu contest superioritatea americanilor insa un ” Train ” pare destul de greu de castigat. In plus, argumentele de mai sus ma fac sa cred ca FaZe va castiga cel putin o harta, indiferent daca karrigan va juca astazi sau nu.

Cota este buna, 1.60, la Superbet. La Superbet poti incasa si un bonus frumusel daca alegi sa iti deschizi cont chiar acum, vezi aici detalii !