Ponturi eSports FURIA vs MIBR – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi eSports FURIA vs MIBR – ESL Pro League

Joi seara, incepand cu ora 23:00, FURIA infrunta MIBR, intr-un meci din cadrul ESL Pro League – Sezonul 11.  Counter-Strike: Global Offensive este jocul oficial.

FURIA

Evolutia sud-americanilor a fost una foarte buna in faza grupelor, avand in vedere ca au terminat pe locul al treilea, cu 9 puncte. Au fost la egalitate cu Evil Geniuses si Team Liquid, echipele din fata ei. De astfel, in chiar ultimul meci a trecut in harta decisiva de 100 Thieves. S-a muncit foarte mult pentru a obtine acele puncte. 16-12 a fost scorul in decisiv, pe Nuke.

De astfel, cele doua infrangeri suferite de FURIA au venit in compania celor de la Swole Patrol si Evil Geniuses. Ei au reusit, printre altele, sa treaca in harta decisiva de Team Liquid. In cele mai multe dintre meciuri trei harti s-au jucat.

Promotii pariuri NetBet
Promotii pariuri eSports NetBet

Ce trebuie sa faci pentru a primi 50 RON bonus?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHIDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

MIBR

Noroc ca au fost echipa mai slabe in grupa si drept urmare a prins si ea un loc de play-off. MIBR s-a clasat pe locul al patrulea acolo, cu 6 puncte stranse dupa cele cinci meciuri. Singurele doua echipe pe care le-a invins acolo au fost si cele mai slab clasata. In doua harti a trecut de 100 Thieves si Swole Patrol.

Ea mai este angrenata si intr-o alta competitie, Flashpoint 1. Acolo a jucat bine si in cel mai recent meci disputat a dispus tot in doua harti de cei de la Gen.G Esports. Era favorita in acel meci, nu ca acum cand pleaca cu sansa a doua conform bookmakerilor.

Din punct de vedere al echipelor, parca FURIA are un plus. S-a vazut asta si in meciurile din grupa, cand a trecut de MIBR cu 2-1 la general. Pe de alta parte, aceeasi FURIA se prezinta bine, nu acelasi lucru putem sa-l spunem si despre MIBR:

Ponturi eSports FURIA vs MIBR:  victorie FURIA, cota 1.57 la NetBet