Ponturi eSports NaVI vs Fnatic – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi eSports NaVI vs Fnatic – ESL Pro League

Joi seara, de la ora 19:25, eSports-ul mondial propune duelul dintre NaVi si Fnatic, in cadrul ultimei etape din Grupa A, a ESL Pro League – Sezonul 11. Counter-Strike: Global Offensive este jocul oficial.

Natus Vincere

Replica buna oferita de Natus Vincere in meciul jucat ieri. Aceasta a avut puterea sa revina de la 0-1 la harti cu cei de la FaZe Clan si intr-un final s-a impus pe Nuke, cu 16-13. S1mple a fost din nou la inaltime, carand echipa dupa el. Nu e de mirare, deja este un lucru obisnuit si dupa se pare normal, el fiind unul dintre cei mai buni jucatori din lume.

Dupa acel succes, Natus Vincere a ramas pe podiumul Grupei A, cu 9 puncte. Insa, acum intalneste liderul la zi, Fnatic, iar un eventual esec o poate face sa cada de acolo. O pozitie mai slaba vine la pachet cu bani mai putini incasati de NaVi.

Promotii pariuri NetBet
Promotii pariuri eSports NetBet

Ce trebuie sa faci pentru a primi 50 RON bonus?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHIDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

Fnatic

Desi credeam ca jocul ei o sa sufere o scadere dupa esecul cu OG, Fnatic a reusit sa se motiveze suficient si astfel, sa castige meciul urmator. Ieri a avut-o in fata ei pe mousesports, echipa in fata careia s-a inclinat in doua harti.Infero a fost inchisa la 13 de catre ea, 16-13 a fost scorul. Pe Nuke a fost o alta situatie, unde a castigat ceva mai usor, 16-7.

Krimz a fost omul meciului, jucatorul lui fnatic reusind sa puna 45 de fraguri in dreptul lui.  Rezultatul meciului de ieri a venit la pachet si cu prima pozitie in Grupa A. Fnatic se afla pe primul loc, cu 9 puncte, la fle ca mousesports si Natus Vincere.

Cum sunt la egalitate de puncte, victoria poate aduce si castigarea Grupei A. Desi vorbim despre locul 1 mondial, Fnatic a demonstrat ca se paote ridica la nivelul adversarului indiferent de numele lui.

Ponturi eSports NaVi vs Fnatic: Fnatic +3,5 runde pe harta 1, cota 1.42 la NetBet