Ponturi Fiorentina vs Udinese – Serie A

Ponturi Fiorentina vs Udinese
Ponturi Fiorentina vs Udinese. Sursa foto: Facebook Fiorentina

Ponturi Fiorentina vs Udinese – Serie A

Confruntarea dintre Fiorentina si Udinese este una ce conteaza pentru runda a cincea din cadrul campionatului italian, aceasta avand lovitura de incepere programata la ora 19:00, urmand sa se desfasoare pe “Stadio Artemio Franchi”.

Cotele de la Betano pentru Fiorentina vs Udinese

Fiorentina

Este departe de echipa ce stralucea atat in Serie A, cat si in competitiile europene, in ultimii ani avand evolutii modeste, mult sub standardele sale. Aceasta porneste ca favorita la casele de pariuri, cum era de asteptat, fiind peste adversara sa.

Gruparea “viola” este a 12-a in clasamentul din campionatul italian, cu patru puncte. Cele patru etape i-au adus o victorie si o remiza, pierzand de doua ori. In toate aceste dueluri a marcat de sapte ori, primind opt goluri.

Fiorentina a inceput cu dreptul in noua editie de campionat, in prima etapa invingand-o pe Torino. A legat insa apoi trei partide fara succes, pierzand cu Inter Milan si Sampdoria, remizand cu Spezia.

Udinese

Este una dintre echipele de pluton din campionatul italian, ce are la dispozitie un lot modest, cu care nu poate sa spere la performante importanet, avand insa resursele necesare pentru a nu-si face mari probleme in privinta retrogradarii.

“Zebrele” se afla sub adversarii lor in clasamentul din Serie A. Ocupa mai exact pozitia a 16-a, fiind la un singur punct distanta. Spre deosebire de cei de la Fiorentina, au inceput sezonul cu infrangere, pierzand in prima runda cu Hellas Verona, urmand apoi alte doua esecuri, cu Spezia si AS Roma. Au spart insa gheta in ultima runda, obtinand o victorie pe teren propriu cu Parma, castigand cu 3-2.

Ponturi Fiorentina vs Udinese

Partida este destul de greu de anticipat, asa ca vom evita sa mizam pe varianta solistilor. Fiorentina are un plus de valoare, insa Udinese puncteaza la capitolul moral. Asadar, ar trebui sa asistam la un duel echilibrat, insa in care golurile sa nu lipseasca. Mizam astfel pe varianta “ambele marcheaza”, intr-o cota de 1.73 oferita de Betano.

Ponturi Fiorentina vs Udinese: ambele marcheaza -> cota 1.73