Ponturi Formula 1 – Se va face Sebastian Vettel auzit sezonul acesta? – 06.06.2019

Ponturi Formula 1

Ponturi Formula 1 – Se va face Sebastian Vettel auzit sezonul acesta? – 06.06.2019

Ne apropiem cu pasi repezi de “sesiunea de vara” din Formula 1, acolo unde foarte multe lucruri se decid. Daca anul trecut, lucrurile “s-au rupt” pentru Ferrari pe finalul acestei perioade, anul asta tind sa cred ca, Sebastian Vettel a invatat ceva de anul trecut si va incerca sa profite de lupta dintre pilotii Mercedes.

In calendarul Marelui Circ, urmatoarea cursa este cea din Canada din acest weekend si va fi transmisa in direct, alaturi de calificari, de DigiSport si TelekomSport. Ambele vor fi de la ora 21:00.

Ponturi Formula 1

Daca inca nu ai cont, deschide AICI cont la FORTUNA

Sebastian Vettel este considerat pilotul #1 la Ferrari:

Ponturi Formula 1

  • Acest aspect nu ma deranjeaza. De ce? Deoarece dupa cum vedeti in imaginea de mai sus, singurul pericol pentru acest pariu in opinia mea este Max Verstappen. Charles Leclerc deja in 2 weekend-uri si-a aratat lipsa de experienta si maturitate si asta l-a costat puncte sanatoase atat pe el, cat si pe echipa Ferrari.
  • Max Verstappen si Red Bull Honda inca nu au un motor indeajuns de performant ca sa se lupte cu cei de la Ferrari in calificarile ce tin de piste de viteza si in curse de asemenea. Urmeaza multe astfel de piste in calendar si ma astept ca Vettel sa culeaga mai multe puncte decat Max in aceasta perioada, cu tot respectul pe care-l am pentru Max (consider ca el este viitorul F1 si ca daca va semna cu Mercedes/Ferarri, ar iesi campion ani de-a randul).
Pronostic: Vettel termina in Top 3 in Campionatul Pilotilor F1 2019

Ponturi Formula 1

Deschide cont acum la FORTUNA si pariaza pe Vettel!

Apasa pe butonul de mai sus si profita de bonusul de 300 RON cashback, astfel suntem sigur ca indiferent de ce se intampla noi avem de castigat.

Multa bafta si pariati responsabil!