Ponturi Formula 1 – Vedem spectacol total in cursa de la Montreal? – 09.06.2019

Ponturi Formula 1

Ponturi Formula 1 – Vedem spectacol total in cursa de la Montreal? – 09.06.2019

Alaltaieri, inainte de calificari si antrenamente, am realizat un articol in care discutam despre sansele lui Sebastian Vettel la Top 3 in Campionatul Pilotilor. Momentan a debutat foarte bine acest pariu antepost, intrucat germanul pleaca din Pole Position si este favorit sa castige cursa astazi.

In calendarul Marelui Circ, urmatoarea cursa este cea din Canada din acest weekend si va fi transmisa in direct de DigiSport si TelekomSport. Startul va fi de la ora 21:10.

Imagini pentru formula 1 canadian grand prix

Vom vedea foarte multe depasiri in aceasta cursa:

  • Pentru informatii generale referitoare la aceasta cursa, colegii mei au realizat un articol foarte in detaliu despre toate informatiile ce ar trebui sa le aveti in vedere inainte de a paria pe aceasta cursa, chiar AICI.
  • In opinia mea, plutonul a fost “destul de cuminte” in ultimele weekend-uri de Grand Prix si nu am avut prea multe incidente majore sau retrageri din timpul cursei. Ei bine, am sosit in Canada, acolo unde “Zidul Campionilor” a fost nemilos in antrenamente si chiar si in calificari cu pilotii (Kevin Magnussen va pleca astazi de la boxe din cauza coliziunii cu zidul si implicit distrugerea monopostului sau in calificari).

  • Anul trecut 3 piloti nu au terminat cursa, iar acum doi ani au fost 5 (dintre care doar 4 nu au fost clasificati, caci Alonso s-a retras cu doar o tura inainte de final). La start zona pana in sectorul 2 este destul de ingusta si cu siguranta vom avea ceva “atingeri”. De vazut cat de grave. In ultimele doua curse aici, tot timpul minim 2 masini au fost scoase din cursa inca din primele viraje.
  • Ideea este asa. Nu mai avem Mercedes care ocupa prima linie la start. Hamilton pleaca de pe #2 si nu va avea interiorul in primul viraj decat daca Leclerc pleaca foarte prost de pe #3 sau el pleaca extraodinar de bine, deci vom vedea o prima lupta acolo. Gasly are penalizare de 3 pozitii, Verstappen pleaca din mijlocul plutonului (stim cu totii nebunia lui Max) iar Magnussen pleaca de la boxe. Ricciardo pleaca de pe locul #4, inaintea Mercedes-ului lui Valteri Bottas, cea mai buna pozitie in calificari pentru Renault de foarte mult timp si fara doar si poate va ceda acest loc foarte greu. In concluzie, avem foarte multa “sare si piper” pregatita pentru aceasta cursa!
Pronostic: Sub 17.5 piloti clasificati in cursa

Ponturi Formula 1

Deschide cont acum la FORTUNA si poti paria si aici acest pronostic!

Multa bafta si pariati responsabil!