Ponturi fotbal A. Lima vs Union Comercio – Liga 1 Peru

A. Lima vs Union Comercio reprezinta un duel din cadrul rundei a 17-a a primei ligi din Peru. Partida va avea loc Vineri 07 Iunie, de la ora 21:15.

Gazdele traverseaza o perioada destul de buna

  • A. Lima

Lima ocupa pozitia a 5-a a clasamentului primei ligi din Peru. Echipa a reusit sa obtina 25 de puncte in 16 etape, iar forma echipei din ultima perioada e una foarte buna. Acum 2 runde, A. Lima reusea sa se impuna la limita cu Binacional, 2-1 pe teren propriu. Etapa precedenta, pentru Alianza a venit un nou succes, de aceasta data mai categoric, 3-0 in deplasarea de la Huancayo. Peruvianul K. Quevedo este golgheterul gazdelor in Liga 1, cu cele 11 goluri inscrise pana in acest moment.

Alianza Lima a evoluat in Copa Libertadores in acest sezon, insa a incheiat pe ultima pozitie intr-o grupa cu Palestino, River Plate si Internacional. Acestia au reusit sa acumuleze un singur punct in 6 etape.

Union Comercio a pierdut 4 din ultimele 5 partide de campionat

  • Union Comercio

Oaspetii se regasesc pe pozitia a 16-a a clasamentului inaintea acestei runde. Echipa a acumulat doar 14 puncte in 16 etape, un parcurs foarte slab. Acum 3 runde, Union Comercio obtinea primea victorie din Martie incoace, dupa un 4-0 pe teren propriu cu Cajamarca. Mai apoi insa, oaspetii au revenit la evolutiile foarte slabe, pierzand cu scorul de 3-1 in deplasarea de la Huancayo. Etapa trecuta, Union Comercio a cedat pe teren propriu, 0-1 cu cei de la Garcilaso.

Union Comercio reusea sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Mai 2016. E greu de crezut ca astazi pot repeta isprava, tinand cont de forma pe care o traverseaza. De altfel, Alianza Lima vine dupa 2 victorii consecutive, iar moralul jucatorilor este unul bun. Un succes astazi ii poate aduce pe podium pe cei de la Lima. In aceste conditii, mizez pe o victorie a gazdelor, care beneficiaza si de avantajul terenului propriu.

Ponturi fotbal A. Lima vs Union Comercio

Alianza Lima castiga, cota 1.45 la Netbet

sursa foto: newsbeezer.com