Ponturi fotbal Aalesund vs Sandnes – OBOS-ligaen

Ponturi fotbal Aalesund vs Sandnes - OBOS-ligaen

Ponturi fotbal Aalesund vs Sandnes; duminica, 30 iunie 2019, de la ora 19:00, pe “Color Line Stadium”, Aalesund primeste vizita celor de la Sandnes. Meciul face parte din etapa cu numarul 13 din OBOS-ligaen.

Aalesund

Prestatie foarte buna pentru Aalesund in ultimul meci oficial. Nu s-a jucat in campionat, ci in Cupa Norvegiei, unde tocmai s-a calificat in sferturi. In ciuda unui meci care s-a soldat cu doua eliminari inca din prima repriza, a trecut cu 2-1, dupa penalty-uri, de Rosenborg. Practic, liderul la zi din OBOS-ligaen, a elimintat-o pe campioana en-titre a Eliteserien.

Aalesund joaca bine si in campionat, dar in etapa trecuta a avut o scapare si a suferit primul esec stagional. 1-2 cu Raufoss si revine pe teren propriu, cu gandul sa depaseasca acel joc mai putin reusit. Ocupa primul loc, cu 29 de puncte, intre ea si formatia de pe locul secund, Sandefjord, sunt acum doua lungimi.

Sandnes

Deloc straina de fotbalul cu echipe tari, Sadnes vrea sa fie prima echipa care castiga pe “Color Line”, in acest sezon. Are moralul suficient de bun pentru a face asta, ea ocupa locul 9, cu 17 puncte. Ultimele trei puncte le-a obtinut dupa duelul pe care l-a avut in runda anterioara. Desi n-a avut un meci usor, a reusit sa treaca cu 3-2 de Tromsdalen, evident, jucand pe teren propriu.

Spre deosebire de multe alte formatii, Sandnes este o echipa care pe teren strain s-a descurcat bine. Dupa sase asemenea dueluri a reusit sa evite esecul. De-a lungul meciurilor jucate a obtinut doua victorii si alte patru rezultate de egalitate. Au fost dueluri unde nu s-a prea iesit de multe ori in evidenta, spectacolul fiind unul rezervat.

In ultimele lor intalniri, Aalesund a fost mereu echipa care s-a impus. Cred ca este cazul sa o faca si acum, cand revine pe teren propriu. De asemenea, as lua in calcul, pentru o cota si mai mare, si un pariu pe goluri. Aalesund nu te lasa sa pleci fara sa iei doua goluri si cred ca Sandnes stie si ea sa puna probleme in atac. De asemenea, in ultimul sezon, gazdele acestui joc s-au impus in ambele manse si mereu s-au inscris cel putin trei goluri.

Ponturi fotbal Aalesund vs Sandnes: gazdele castiga, cota 1.55 la Unibet