Ponturi fotbal AC Kajaani vs MyPa – Ykkonen

Ponturi fotbal AC Kajaani vs MyPa – Ykkonen

Ponturi fotbal AC Kajaani vs MyPa: sambata, 29 iunie, de la ora 17:00, AC Kajaani o intalneste pe MyPa, intr-un meci din cadrul Ykkonen, a doua liga de fotbal din Finlanda.

AC Kajaani

Pe ultimul loc in momentul de fata, AC Kajaani nu da semne de revenire, cu toate ca jocurile au inceput sa fie mai spectaculoase. In etapa trecuta a scos un punct important, meciul sustinut contra celor de la Oulu s-a incheiat 2-2. A fost a treia partida consecutiva in care ambele echipe au inscris, insa are nevie de victorie.

Cu sapte puncte acumulate, intre ea si MyPa, adversara meciului din aceasta runda si colega ei de clasament sunt doua lungimi. In acelasi timp, AC Kajaani revine acasa, locul unde a luat un singur punct si din cele cinci confruntari avute. Restul de patru meciuri au fost infrangeri cu cel putin doua goluri incasate de aceasta.

MyPa

Prea multe de spus despre MyPa nu sunt, pentru ca reprezinta o echipa foarte modesta. Se vede asta si prin prisma clasamentului, ea se afla pe locul 9, cu tot atatea puncte. In etapa trecuta, a suferit cea de-a sasea infrangere si nu a fost un rezultat usor de digerat. Aceasta a cedat cu 0-5, in fata lui Jaro, asta in conditiile in care a evoluat pe teren propriu.

Faptul ca joaca in deplasare nu o intimideaza atat de mult, dar nici un o motiveaza. In cinci asemenea dueluri, MyPa a jucat modest, luand patru puncte dintr-un maxim posibil de 15. Pe de alta parte, acolo a suferit una dintre cele mai dure infrangeri din ultimele sezoane. In urma cu cinci saptamani, ceda cu 2-7, in fata celor de al Ekenas.

O singura data s-au intalnit cele doua echipe si asta s-a intamplat in acest sezon. A fost 2-1 pentru Kajaani, in singurul succes din aceasta stagiune. Totusi, au aratat ca sunt vulnerabile pe faza defensiva, ceea ce e de asteptat sa se repete. In acest sens, mi se pare mult mai indicat sa optam pentru un pariu pe goluri in AC Kajaani vs Mypa, decat pe un pariu pe victoria uneia dintre ele.

Ponturi fotbal AC Kajaani vs MyPa: ambele marcheaza, cota 1.58 la Unibet