Ponturi fotbal – Accrington – Bradford City – League One – 13.10.2018

Accrington Stanley's Peter Murphy tackles Bradford City's Zavon Hines during the npower Football League Two match at The Crown Ground, Accrington. (Photo by PA Images via Getty Images)

In lipsa unor meciuri tare si pentru ca se disputa Uefa Nations Cup, League One isi disputa programul normal. De la ora 17:00, pe “Crown Ground” se joaca Accrington – Bradford City, joc din cadrul rundei cu numarul 13.

Accrington – playoff-ul principal obiectiv

Obisnuita sa aiba prestatii banale, ceva s-a intamplat si se pare ca lotul pe care se bazeaza a pierdut puncte importante in etapa trecuta, atunci cand Ripley si-a lasat echipa in zece oameni dupa un sfert de ora, drept pentru care jocul cu Shrewsbury a pierdut cu 0-1. A fost a doua infrangere din aceasta stagiune si primul dupa noua etape consecutive in care pe langa faptul ca si-a impus mereu punctul de vedere marcand cel putin un gol, avea rezultate care au adus-o pe locul 7, cu 20 de puncte. Revenirea pe teren propriu este vazut asa cum nu se poate mai bine si asta deoareoce Accrington este o echipa care in ciuda unei prestatii deloc serioase, sa-si puna in dificultate adversarele, luandu-le 9 puncte din 18 maxim posibile.

Bradford City – misiune foarte grea

La fel ca adverara ei, in runda trecuta a fost invinsa, dar ea a avut atunci rol de gazda. Dezavantajul de a juca contra uneia dintre cele mai solide echipe si-a spus cuvantul, Sunderland a fost capatul de linie, castigand cu 2-1 pe “Valley Parade”. Intr-adevar, la scorul de 1-2, Scannell a fost direct eliminat, dar chiar si asa, cu o jumatate de ora de om in plus, Bradford City n-a putut tine pasul cu adversara, iar golul reusit de O’Conner a fost sa reduca din diferenta si nimic mai mult. Astfel, ramane pe loc direct retrogradabil, Bradford City ocupa locul 22, cu 10 puncte, dar sunt trei punctre intre ea si echipa care se afla pe locul 13, cu o eventuala victorie ar putea sa iasa lejer din aceasta situatie.

Asa cum ne-o spune si locul din clasament, Bradford City are altele pe cap decat sa se gandeasca pe cine are in fata. Indiferent contra carei echipa joaca, trebuie sa obtina puncte care sa o scoata din zona rosie. Nu asta este situatia si cand facem referire la Accrington, iar acest lucru, lipsa presiunii si avantajul terenului propriu sunt argumente solide in a crede ca gazdele se pot impune lejer cel putin o repriza.