Ponturi fotbal – AEK Larnaca – Trencin – Europa League – 30.08.2018

Joi vor avea loc meciurile din mansa secunda a playoff-ului Europa League, iar de la ora 18:30, pe “AEK Arena” se va disputa AEK Larnaca – Trencin, meci ce pleaca de la scorul de 1-1.

AEK Larnaca a stiut foarte bine sa-si joace rolul din prima partida, Mikel Gonzalez a trimis o pasa ideala pentru Acoran, acesta marcand golul egalizator si ultimul al meciului. Avantajul este ca isi permite sa se odihneasca mai mult timp, campionatul din Cipru incepe mult mai tarziu si astfel, toate cele cinci meciuri oficiale disputate de trupa din Larnaca au fost in Europa League. Replica a fost una buna, de fiecare data a reusit sa iasa cu capul sus, obtinand trei victorii si un rezultat de egalitate. De asemenea, patru dintre aceste meciuri s-au terminat fara gol primit, ceea ce surprinde putin pentru ca adversarele nu au fost unele modeste, ea le-a lasat acasa pe Dundalk si Sturm Graz.

Trencin stie una si buna, este obligata sa faca cel putin un meci la fel de consistent ca la finalul saptamanii trecute, atunci cand a remizat la 3 cu Slovan Bratislava. Acest scor ar fi unul suficient pentru a merge mai departe daca il reuseste si in partida retur. Totusi, cert este ca are nevoie neaparat de cel putin un gol si asta pentru ca a facut un prim joc slab, fiind dominata la ea acasa. In acelasi timp, precum adversara ei, I cupele europene inca nu a pierdut pana in prezent, desi a disputat sapte jocuri, marcand cel putin un gol in fiecare din toate aceste jocuri. Cea mai buna dubla a fost cea din turul anterior, Trencin a reusit atunci sa sa treaca cu 4-1 la general de Feyenoord, dupa 4-0 acasa si 1-1 la Rotterdam.

AEK Larnaca si-a aratat oarecum plusul de valoare si in meciul din tur, atunci cand pot spune ca a dominat usor jocul, avand o posesie mai buna si mai multe suturi trase pe spatiul portii. Ritmul jocului cred ca o sa fie unul la fel, cipriotii vor incerca sa domine partida si faptul ca nu sunt inca asaltati de partidele din 3 in 3 zile sa-si spuna cuvantul si sa castige intr-un final, aratand ca este echipa mai buna.