Ponturi fotbal AEK Larnaka vs Levski – Europa League

Ponturi fotbal AEK Larnaka vs Levski – Europa League

Ponturi fotbal AEK Larnaka vs Levski: joi, 25 iulie, de la 18:30, pe Larnaka, pe “AEK Arena”, AEK Larnaka primeste vizita lui Levski. Este prima mansa din turul al doilea preliminar din Europa League.

Sursa foto: goal.com

AEK Larnaka

O obisnuita si ea a cupelor europene, AEK Larnaka a reusit o victorie importanta in dubla cu moldovenii de la Petrocub. A fost un dublu 1-0, scor care o face pe formatia cipriota sa ramana in carti pentru atingerea obiectivului. De fiecare data cand ea este angrenata in cupele europene, dorinta cea mai mare este calificarea cel putin pana in grupe.

In ultimele sezoane a fost mai mereu prezenta in cupele europene, acolo unde a si intrat in grupe. Cea mai recenta participare, cea din sezonul anterior, s-a incheiat acceptabil pentru ea. Desi a plecat cu ultima sansa in Grupa A din care a facut parte, a incheiat pe locul al treilea. A avut adversari destul de grei, Bayer Leverkusen, Ludogorets si Zurich.

Levski Sofia

Fiind una dintre echipele emblematice din Bulgaria, Levski are multiple participari in cupele europene. In Europa League are cele mai multe prezente, si locul unde a juacat in ultimii patru ani. De asemenea, provenind si ea dintr-o liga destul de modesta, intra devreme in cursa pentru Europa. La fel ca rivala ei, formatia bulgara a fost si ea nevoita sa joace o dubla pentru a ajunge aici.

Levski Sofia a jucat neasteptat de bine in primul tur preliminar al Europa League. Aceasta a invins-o cu 4-0 la general pe Ruzomberok, desi sansele pareau sa fie 50-50, conform caselor de pariuri. De asemenea, intre aceste meciuri s-au jucat si parte din campionatul intern. Doua runde au avut loc in Parva Liga, in ambele a iesit, bine, treand cu 4-1 de Dunav Ruse si a scos un punct din deplasare, cu Etar, 0-0.

Foarte greu de spus care dintre cele doua formatii pleaca cu prima sansa. AEK Larnaka vs Levski Sofia pare genul acela de meci unde statutul de gazda trebuie sa isi spuna cuvantul. Ambele au castigat la zero ambele meciuri din primul tur. Drept urmare, astept o replica suficient de buna din partea cipriotilor, pentru a castiga cel putin o repriza.

Ponturi fotbal AEK Larnaka vs Levski: gazdele castiga oricare dintre reprize, cota 1.50 la Betano