Ponturi fotbal AFC Eskilstuna vs Djurgarden – Allsvenskan

Ponturi fotbal Djurgarden vs Sirius

AFC Eskilstuna vs Djurgarden. Tunavallen va gazdui Luni 8 Iulie, de la ora 20:00, partida din cadrul etapei a 14-a a primei ligi de fotbal din Suedia.

  • Eskilstuna este lanterna rosie a campionatului
AFC Eskilstuna

Despre gazdele de azi nu sunt prea multe de spus. Echipa este cea mai modesta din Allsvenskan si pare ca locul ei nu este in primul esalon fotbalistic. Cu doar 7 puncte acumulate in 13 runde, AFC Eskilstuna se indreapta vertiginos spre liga a doua. Gazdele au obtinut o singura victorie, in prima etapa. De atunci insa, echipa nu a mai gasit calea catre succes. Acestia sunt fara gol marcat in ultimele 4 etape, suferind chiar 3 infrangeri consecutive. Etapa precedenta, AFC Eskilstuna a reusit un egal pe terenul celor de la Sundsvall (scor 0-0), insa nu este nimic imbucurator pentru echipa. Ofensiva gazdelor a produs doar 9 goluri pana acum, fiind cea mai slaba din Allsvenskan.

  • Oaspetii traverseaza o forma foarte buna
Djurgarden

Djugarden se afla la polul opus, cu maximum de puncte acumulate in ultimele 5 etape. Runda precedenta, Djurgarden si-a continuat sirul de victorii cu un 2-0 in fata celor de la Kalmar, ajungand astfel la 27 de puncte. Oaspetii ocupa pozitia a 3-a, pozitie europeana si sunt la 7 puncte distanta de titlu. Alaturi de liderul Malmo FF, Djurgarden are cea mai sigura defensiva a campionatului, cu doar 10 goluri incasate in 13 runde. Oaspetii au mai evoluat de 2 ori pe terenul celor de la AFC Eskilstuna intr-o partida oficiala, de fiecare data reusind sa se impuna.

AFC Esklistuna – Djurgarden mi se pare unul din cele mai dezechilibrate dueluri ale rundei a 14-a din Allsvenskan. Gazdele se afla pe un loc retrogradabil direct si greu vor mai putea parasi “zona rosie”. De partea cealalta, Djurgardene cea mai in forma echipa din Allsvenskan si ma astept sa isi continue marsul spre primele 2 locuri. E greu de crezut ca oaspetii se pot incurca pe terenul unei echipe atat de modeste, fapt pentru care recomand pronosticul “2 solist”.

Ponturi fotbal AFC Eskilstuna vs Djugarden

2 solist, cota 1.67 la Betano

sursa foto: dif.se