Ponturi fotbal Africa de Sud vs China – Campionatul Mondial Feminin

Ponturi fotbal Africa de Sud vs China

Ponturi fotbal Africa de Sud vs China este o partida ce conteaza pentru etapa a doua a acestei editii de Campionat Mondial Feminin, ce se va juca astazi, de la ora 22:00, pe “Parc des Princes”, acolo unde ne asteptam ca nationala chineza sa se impuna.

◘ Africa de Sud

Este cotata cu sansa a doua in aceasta confruntare, conform agentiilor de pariuri, asa cum era si normal de altfel, urmand totusi sa infrunte o adversara mai puternica, dar si mai experimentata. Reprezentativa sud-africana este la debutul sau la Campionatul Mondial, incepand cu stangul. In primul meci de la acest turneu a dat piept cu mult mai puternica nationala a Spaniei. A reusit sa deschida scorul in disputa cu aceasta, pierzand insa in cele din urma cu 3-1. A ajuns astfel la o serie negativa de 11 partide consecutive fara succes, opt dintre acestea fiind infrangeri.

◘ China

Este o nationala mai buna, fara indoiala, asa ca bookmakerii o dau ca favorita in aceasta confruntare. Reprezentativa asiatica are mai multa experienta la Campionatul Mondial, tinand cont ca a luat parte la sapte turnee, incluzandu-l si pe acesta. In 1996 juca in semifinale, in timp ce in 1999 ajungea pana in ultimul act. De atunci nu a mai reusit insa sa depaseasca sferturile, de fiecare data oprindu-se in aceasta faza a competitiei. China a inceput la randul sau cu infrangere la aceasta editie, pierzand cu 1-0 in fata Germaniei.

Cele doua s-au intalnit o singura data pana acum, in 2016, atunci cand China se impunea cu 0-2. In aceasta confruntare ne asteptam ca asiaticele sa obtina din nou un rezultat pozitiv, bazandu-ne pe valoarea, dar si pe experienta lor. Asadar, pentru acest duel vom alege un pariu bazat pe victoria Chinei, intr-o cota foarte buna de 1.47, oferita de Betano.

• Ponturi fotbal Africa de Sud vs China: China castiga -> cota 1.47

sursa foto: zimbio.com