Ponturi fotbal Africa de Sud vs Germania – Campionatul Mondial Feminin

Ponturi fotbal Germania vs Nigeria

Ponturi fotbal Africa de Sud vs Germania este o partida ce conteaza pentru ultima etapa din faza grupelor acestei editii de Campionat Mondial Feminin, ce se va disputa in aceasta seara, de la ora 19:00, pe “Stade de la Mosson”.

◘ Africa de Sud

Este outsidera in aceasta infruntare, asa cum era si normal, fiind o nationala mica, fara pretentii la acest turneu. Reprezentativa sud-africana este la debutul sau la Campionatul Mondial, iar pana acum are un parcurs slab. In primul meci a dat piept cu Spania, cu care a inceput bine, deschizand scorul, pierzand insa in cele din urma cu 3-1. A urmat apoi un nou esec, in fata Chinei, fiind invinsa la scor minim, fiind aproape de o eliminare inca din grupe. Asadar, odata cu acestea doua esecuri, a ajuns la o serie negativa de 12 partide consecutive fara succes, noua dintre ele fiind infrangeri.

◘ Germania

Este o nationala mult mai puternica, dar si mai experimentata, fapt pentru care bookmakerii o dau ca favorita certa. Nemtoaicele au jucat la toate cele opt editii de Campionat Mondial de pana acum, castigand titlul de doua ori, in 2003 si 2007, jucand o finala, in1995, dar si doua semifinale, in 1991 si 2015, fiind eliminata in sferturi in 1999 si 2011. La turneul din acest an a inceput asa cum s-a dorit, cu doua victorii, ambele la scor minim. A invins atat China, cat si Spania, astfel ca si-a asigurat accederea in turul urmator. A ajuns astfel si la o serie de 13 partide consecutive fara esec, castigand 11 dintre ele.

Diferenta de valoare dintre cele doua este clara, Germania fiind mai puternica. Ne asteptam ca in aceasta disputa sa obtina toate punctele si sa castige grupa. Mizam insa pe faptul ca se va impune intr-o maniera clara, castigand ambele reprize.

• Ponturi fotbal Africa de Sud vs Germania: Germania castiga ambele reprize -> cota 1.70

sursa foto: skysports.com