Ponturi fotbal Africa de Sud vs Namibia – Cupa Africii

Africa de Sud vs Namibia. Duelul din cadrul etapei a 2-a a grupelor Cupei Africii va incepe Vineri 28.06.2019, de la ora 23:00.

  • Sud Africanii nu isi mai permit inca un pas gresit

Africa de Sud

Africa de Sud are parte de o grupa dificila si trebuie sa munceasca serios pentru calificare. Acestia se infrunta cu nationalele Marocului, Coastei de Fildes si Namibiei. Acestia au clacat deja, la debutul in Cupa Africii, editia 2019. Africa de Sud a fost invinsa de catre Coasta de Fildes la limita, scor 0-1, la capatul unei partide modeste. Echipa a contat prin jocul de pase si posesie, dar in ultimii 30 de metri nu a reusit sa fie incisiva si sa isi creeze ocazii de gol. Astazi, sud-africanii nu au alta alternativa, decat victoria.

Echipa probabila: Williams – Mkhize, Hlanti, Mkhwanazi, Hlatshwayo – Moktjo, Furman, Tau, Vilakazi – L. Veldwijk, Zwane
  • Namibia este cea mai modesta echipa din aceasta grupa

Namibia

Reprezentativa din Namibia este outsider clar in aceasta grupa si nu stiu daca va reusi sa scoata vreun punct. Acestia au pierdut la limita in partida de debut, 0-1 cu Maroc. Practic, namibienii s-au batut singuri cu un antijoc total si un autogol marcat pe final de meci. Daca nu isi schimba atitudinea, e greu de crezut ca acestia vor reusi sa scoata ceva cu Africa de Sud. Sud-africanii isi doresc toate cele 3 puncte, fiind singura lor sansa sa mai spere la o calificare in fazele eliminatorii. Cele doua nationale se intalneau ultima oara anul trecut, in luna Iunie, atunci cand Africa de Sud se impunea cu scorul de 4-1.

Echipa probabila: Kazapua – Nyambe, Haoseb, Hanamub, Horaeb – Papama, Stephanus – Ketjijere, Keimuine, Shitembi – Shalulile

Namibia nu mai are nimic de pierdut si trebuie sa incerce sa produca fotbal azi. Ma astept ca acestia sa se desfaca mai mult, iar spatiile in aparare vor aparea. De partea cealalta, Africa de Sud trebuie sa atace din primele minute, pentru ca orice rezultat in afara de victorie le reduce mult sansele. Ma astept la o partida interesanta, cu multe faze de poarta.

Ponturi fotbal Africa de Sud vs Namibia

peste 1.5 goluri, cota 1.46 la Unibet

sursa foto: supersport.com