Ponturi fotbal – Akhisar Belediye – Krasnodar – Europa League – 20.09.2018

Joi seara este un eveniment important pentru turci, de la ora 19:55, pe “Spor Totot Akhisar Stadium” are loc Akhisar Belediye – Krasnodar, joc din prima etapa a etapei cu numarul 1 din Grupa J a Europa League.

Akhisar Belediye este intr-o postura inedita, ca urmare a castigarii Cupei Turciei, ea se afla acum in fata debutului in cupele europene. Avand in vedere problemele pe care le-au intampinat granzii Super Lig in cea de-a doua competitie ca valoare din Turcia, formatia in “alb-galben-verde” s-a calificat direct in Europa League. Totusi, moralul echipei antrenate acum de Cemi Kavcak este scazut, insa este pentru prima oara cand acesta va sta pe banca intr-un meci oficial. Pana la finalul saptamanii trecute l-a avut drept manager pe Safet Susic, dar esecul cu Ankaragucu (0-1), a fost cel care a pus capat acelui contract, ea ocupand ultimul loc in Super Lig.

De partea cealalta, Krasnodar este o formatie obisnuita pana si cu performanta la nivel de Europa League, avand victorii importante. Clasata pe locul 4 la finalul editiei trecute de Premier League al Rusiei, datorita coeficientului de tara a fost aruncata direct in grupele Europa League, ceea ce ii ofera posibilitatea sa abordeze lejer meciurile din campionatul intern, iar rezultatele n-au intarziat sa apara. Abordarea acestui joc vine din postura de a patra clasata, dupa sapte etape in Rusia, ea a strans 13 puncte. Mai mult ecat atat, in ultimele trei meciuri oficiale nu a pierdut, pe langa faptul ca a dat sapte goluri, tot atatea puncte si-a trecut in cont, bifand doua victorii si un rezultat de egalitate.

Asa cum am spus anterior, Krasnodar este echipa cu mai mare performanta europeana si data fiind postura in care se afla, astept sa vad un rezultat bun venit din partea ei. In acelasi timp, Ahkisar Belediye vine cu un nou antrenor, dar nu cred ca asta o poate ajuta prea mult, motiv pentru care acord credit total unui succes al oaspetilor, Krasnodar in deplasare avand cel putin un gol marcat in ultimele opt astfel de jocuri oficiale, in fata unor echipe mai bine vazute decat formatia din Turcia.