Ponturi fotbal – Almere – Waalwijk – Eerste Divisie – 28.09.2018

Partida Almere – Waalwijk are loc vineri seara, incepand cu ora 21:00, cele doua se vor duela in etapa cu numarul 7 din Eerste Divisie sau liga a doua din Olanda.

In permanenta angrenata in lupta pentru playoff, Almere se afla pe loc care ii face cinste, iar jocul echipei pare sa fie in crestere. A reusit ca incet si sigur sa urce pe locurile din jumatatea superioara, acum intrand in joc direct din postura de a patra clasata, cu 13 puncte si daca norocul este de partea ei, cu un eventual succes poate urca pe primul loc, diferenta fiind de doua lungimi. In ultima saptamana ne-a oferit un joc consistent, pe langa faptul ca a marcat suficient, si-a trecut in cont victorii in competitii diferite. In Eerste a reusit sa faca scor cu Den Bosch, dispunand cu 4-1 de aceasta, pentru ca la mijlocl acestei saptamani sa obtina un nou succes, tot in fata unei echipe din liga secunda, Dordrecht, dar in Cupa Olandei.

Waalwijk este o alta formatie cunoscuta pentru ca a evoluat in prima liga, dar momentan se pare ca este un vis mult prea mare pentru resursele de care dispune si din nou va avea o misiune aproape imposibila. Fara succes de patru etape in campionat, in runda trecuta a stiut bine sa-si joace sansele in disputa cu Jong AZ, o alta echipa cu resurse limitate, terminand la egalitate. A continuat pe linia aceasta si la mijlocul acestei saptamani a reusit al doilea joc pozitiv disputat pe teren propriu, 2-0 cu NAC Breda, dar in Cupa Olandei, adversarii fiind mai mult cu gandul la meciul de campionat pe care urmeaza sa il aiba.

Pe langa faptul ca joaca destul de bine si din ce in ce mai buna, Almere chiar daca a pierdut un joc, a reusit sa inscrie si de la acest lucru as vrea sa plec si eu in cautarea unui pariu potrivit. Favorita din nou, astept ca indiferent de ce o sa se intample, gazdele sa puna repede accent pe ofensiva si pe nivelul bun de joc din ultimul timp, iar golul sa vina inca din prima jumatate de ora. La fel s-a intamplat si in ultimele trei etape, jocuri in care a inscris de cel putin doua ori.