Ponturi fotbal Altona Magic vs Kingston City – NPL Victoria

Ponturi fotbal Altona Magic vs Kingston City - NPL Victoria

Ponturi fotbal Altona Magic vs Kingston City: sambata, 28 iunie, inca de la ora 11:00, in NPL Victoria, Altona Magic si Kingston City se vor duela. Este un meci din etapa cu numarul 19.

Sursa foto: neoskosmos.com

Altona Magic

Cu evolutii indoilenice, Altona Magic a suferit un nou esec in etapa trecuta. A fost 0-1 in meciul pe care l-a sustinut in fata celor de la Oakleigh. A fost un duel in care a luat gol in minutul 89, prea tarziu pentru a avea vreo reac tie. Totodata, a fost cea de-a treia infrangere din ultimele patru meciuri disputate in campionat.

In urma acestor rezultate mai slabe din ultimul timp, a cazut pe locul 8, cu 25 de puncte. Totusi, se mentine aproape de play-off si ce e mai important, departe de locurile care retrogradeaza. Intre ea si ultimul loc care ii asigura calificarea in play-off este o diferenta minima, de o lungime. Faptul ca joaca acasa este de bun augur, dar nici aici nu afost o echipa de temut. In cele opt meciuri disputate in aceasta postura, Altona Magic a reusit sa-si treaca in cont patru victorii, o remiza si trei infrangeri.

Kingston City

Este una dintre cele mai slabe echipe ale momentului. Kingston City ocupa penultimul loc, iar intre ea si lanterna rosie singurul criteriu de departajare este golaverajul. De altfel, a reusit in etapa trecuta sa urce un loc, asta dupa ce a reusit sa-si treaca in cont un nou succes. 2-0 a fost scorul meciului pe care l-a avut in deplasare, cu South Melbourne.

Este o echipa care in ciuda locului din clasament a inceput sa inscrie des. Dupa ce s-a intamplat in etapa anterioara, a ajuns la sapte meciuri consecutive in care reuseste cel putin un gol. Mai mult decat atat, faptul ca o sa joace din nou in deplasare nu pare sa o intimideze. Kingston City a castigat doua din ultimele trei astfel de intalniri.

Sunt echipe care stiu sa-si joace sansa, dar pana in momentul de fata, Altona Magic a fost cea care a tratat mai bine jocurile directe. In tur a fost 2-1, si a ajuns la cinci victorii consecutive in fata lui Kingston City, din tot atatea dueluri. O sa fie gazda si asta cu atat mai bine pentru ea, pentru ca are si nevoie de victorie. Cred ca o sa o obtina, dar asa cum s-a intamplat in ultimele intalniri, nu fara ca oaspetii sa isi puna amprenta pe tabela.

Ponturi fotbal Altona Magic vs Kingston City: ambele marcheaza, cota 1.53 la Betano