Ponturi fotbal – America MG – Corinthians – Serie A – 30.09.2018

Intalnirea dintre America MG – Corinthians are loc in runda cu numarul 27 din Serie A, partida urmand sa aiba fluierul de incepere de la ora 01:00.

America MG este prima echipa sub linia celor care vor merge in Copa Sudamericana sau in Copa Libertadores si asta trebuie sa fie o ambitie pentru ea, sa obtina rezultate pozitive jucand pe teren propriu. Totusi, in ultimele trei etape a lasat de dorit, reusind sa obtina doua rezultate de egalitate, cat si o infrangere. In etapa trecuta a incurcat putin cotele oferite de agentiile de pariuri si desi a plecat cu sansa a doua, rezerva Matheusinho a inscris la 11 minute dupa ce a intrat pe teren si meciul contra lui Sao Paulo s-a incheiat la egalitate, 1-1 a fost acel duel

America MG: Ricardo – Aderlan; Messias; Ferraz; Magrao – Matheus; Ruy; Donizete; David; Juninho – Pacheco

Lupta pentru titlu cred ca a fost pierduta de Corinthians inca de acum si zic asta pentru ca se afla pe un loc care nu-i face cinste, ea fiind pe locul 8, cu 34 de puncte, deja sunt 17 lungimi intre ea si echipa de pe primul loc. Mai mult decat atat, forma de moment nu este una care sa arate ca o fosta campioana de Serie A Brasileirao, in ultimele cinci etape reusind o singura victorie, doua rezultate de egalitate, cat si doua infrangeri. La finalul etapei trecute a jucat acasa si a pierdut puncte importante, asta dupa ce disputa contra lui Internacional Porto Alegre s-a terminat 1-1. Pe de alta parte, se pare ca obiectivul principal de moment este calificarea in finala Cupei Braziliei, acolo unde este la un pas sa faca asta, dupa ce a castigat cu 2-1 turul semifinalei, cu Flamengo, urmand ca acum sa joace in deplasare.

Corinthians: Cassio – Principe; Henrique; Santos; Avelar – Ralf; Douglas – Jadson; Vital; Pedrinho  Romero

Chiar daca Corinthians nu mai este echip aia sigura pe ea, mi-a placut ca a jucat ofensiv, marcand goluri des, dar in acelasi timp a gafat pe partea de aparare si a si primit goluri. Avand in vedere circumstantele si dorinta ambelor de obtina un rezultat bun, probabil ca din nou o sa vedem un joc animat, cu goluri, cel putin doua.