Ponturi fotbal – Amiens – Lille – Ligue 1 – 15.09.2018

Ora 21:00 este ora potrivita pentru meciul din runda cu numarul 5 din Ligue 1, unde Amiens primeste vizita celor de la Lille.

Obisnuita sa lupte pentru ramanerea in prima liga, Amiens a inceput din nou sezonul ca o echipa mica, iar dupa patru runde ocupa locul 14, cu 4 puncte. Moralul jucatorilor a fost serios ridicat dupa succesul pe care l-a reusit acum doua etape, cand a profitat de statutul de gazda pentru a-si pastra toate punctele. Meciul cu Dijon a fost castigat cu 4-1, continuand seria duelurilor pozitive si dupa etapa anterioara a ajuns la doua asemenea meciuri. A facut 0-0 cu Saint Etienne, evident, in deplasare, ceea ce poate sa fie catalogat drept un rezultat bun. In acelasi timp, cu aportul lui Moussa Konate, marcator a trei goluri, ambele confruntari de pe propriul teren s-a terminat cu cel putin trei goluri.

Echipa probabila: Gurtner; Krafth; Adenon; Dibassy; Lefort – Zungu; Gnahore – Otero; Ghoddos; Mendoza – Konate

Ramane sa vedem cum gestioneaza Lille meciul din aceasta etapa si o sa fie interesant de urmarit, asta pentru ca a pierdut pentru prima oara in aceasta stagiune, 0-1, cu Angers. Pe de alta parte nu a facut un meci rau, a avut penalty pe care Loic Remy l-a ratat, iar ultima jumatate de ora a avut si un om in plus. Desi ocupa locul 4 cu 7 puncte, problemele lui Lille sunt destul de mari in deplasare, nici golgheterul Jonathan Bamba nu a reusit sa sparga gheata, iar dupa doua jocuri avute in aceasta postura are zero in dreptul golurilor inscrise.

Echipa probabila: Maignan – Celik; Fonte; Soumaoro; Ballo Toure – Mendes; Xeka – Pepe; Ikone; Bamba – Remy

Imi place foarte multe Lille-ul de sezonul acesta, pare o echipa mult mai matura, care stie bine ce vrea si asta a venit la pachet cu rezultate pozitive. In alta ordine de idei, astept dorinta de revansa a oaspetilor, dupa ce sezonul trecut au pierdut atat meciul de acasa, cat si pe cel din deplasare. Astfel, mult mai sigura pe ea, astept ca Lille sa sparga gheata si printr-un prim gol sa plece cu puncte de la Amiens.