Ponturi fotbal Amiens vs Guingamp – Ligue 1

Ponturi fotbal Amiens vs Guingamp - Ligue 1

Ponturi fotbal Amiens vs Guingamp: vineri, 24/05/2019, de la ora 22:05, pe “Stade de la Licorne”, are loc Amiens vs Guingamp, un meci programat in ultima etapa din sezonul 2018/2019.

sursa foto: goal.com

Meci crucial pentru Amiens

Inca in cursa pentru evitarea locului de baraj, Amiens are nevoie de victorie. Ea se afla pe locul 17, primul de deasupra zonei rosii, cu 35 de puncte. Are doua lungimi mai multe decat Caen, echipa care in acest moment merge la baraj. Putea sa stea linistita, dar pentru asta avea nevoie sa o invinga pe Monaco, in etapa anterioara.

Pusa sub presiunea rezultatelor, Amiens a pierdut din nou in etapa trecuta. A fost 0-2, pe “St. Louis II”, stadionul celor de la AS Monaco. Era meciul in care invingatoare se salva matematic de la evitarea locului de baraj. A fost cea de-a noua partida consecutiva in care Amiens joaca in campionat si nu reuseste sa se impuna.

Meci de adio pentru Guingamp

Sezonul foarte slab facut de Guingamp, o trimite pe aceasta in Ligue 2. Matematic a retrogradat, ea fiind pe ultimul loc, cu 27 de puncte. E drept, modestia pe care a aratat-o in evolutiile de pana acum face sa fie echipa cu cel mai slab atac din Ligue 1. Mai mult decat atat, are si cea mai slaba aparare, cu 66 de goluri incasate.

In runda anterioara, Guingamp a incheiat spectaculos cu Nimes, 2-2, asta dupa ce a condus cu 2-0. A fost a treia remiza consecutiva pe care o obtine, meciuri in care s-au pierdut puncte cruciale. Totodata, Guingamp este si echipa care anul acesta a jucat finala de Cupa Ligii. A fost invinsa de Strasbourg, intr-un meci jucat in urma cu o luna si jumatate. De atunci si pana in prezent s-au jucat noua meciuri, in toate acestea nu a reusit sa se impuna.

Echipa gazda are nevoie de cel mai bun joc din acest retur, cu atat mai mult cand Guingamp nu vrea sa parasesaca Ligue 1 in genunchi. Drept urmare, avand si meciul din tur drept exemplu, in care s-a impus cu 2-1, trebuie sa joace la fel. De cealalta parte, oaspetii sunt pusi sa isi incurce adversarii, au facut asta si cu cei de la Caen, care inca lupta sa evite barajul.

Ponturi fotbal Amiens vs Guingamp: gazdele castiga, cota 1.67 la Unibet