Ponturi fotbal – Angers – Montpellier – Ligue 1 – 10.11.2018

Sambata seara, de la ora 21:00, pe “Stade Raymond-Kopa” are loc un meci intre Angers – Montpellier, infruntare ce face parte din etapa cu numarul 13 din Ligue 1.

Angers nu mai face sezonul bun cu care ne-a obisnuit, insa, in runda anterioara desi a inscris de trei ori nu s-a putut impune, iar jocul contra lui Saint Etienne s-a terminat cu infrangere, a fost 3-4, drept pentru care a ajuns la cinci etape la rand in care nu a mai castigat in Ligue 1, ea fiind si eliminata din Cupa Ligii. A cazut dramatic in clasament, in prezent se afla pe locul 15, cu 12 puncte, doua lungimi mai multe decat Amiens, prima echipa care se afla sub linia rosie si are toate motivele sa se ingrijoreze asupra nivelului de joc, dat fiind faptul ca replicile sale au fost timide. La fel de slab se prezinta si acasa, Angers are o singura victorie si alte patru infrangeri.

Angers: Butelle – Manceau; Thomas; Pavlovic; Andreu – Mangani; Santamaria; N’Doye – Reine Adelaide; Bahoken; Tait

De partea cealalta, Montpellier este una dintre cele mai in forma echipe la ora actuala, iar dupa ce a reusit sa obtina o noua victorie in runda anterioara, cand a dispus cu 3-0 de Olympique Marseille, a urcat si pe locul al doilea, cu 25 de puncte, la egalitate cu Lille, dar cu un golaveraj mai bun. Singurul esec a venit in urma cu trei luni, intr-un duel avut contra celor de la Dijon. Pare mai mult decat capabila sa faca meciuri bune, a reusit ca in urma rezultatelor bune si din deplasare, sa acumuleze puncte si din deplasare, ea reusind sa isi treaca in cont 11 din 15 maxim posibile in jocurile de pe teren strain, fiind alaturi de PSG singurele formatii neinvinse din deplasare.

Montpellier: Lecomte – Mendes; Hilton; Congre – Aguilar; Skhiri; Tallec; Lasne – Mollet – Laborde; Delort

In acest an am avut doua victorii ale celor de la Montpellier, ambele la o diferenta de un gol. Asa cum s-a prezentat pana acum, cred ca sunt sanse de a merge din nou la nivel inalt si sa plece cu cel putin un punct de la Angers, o echipa care a devenit foarte accesibila, din toate punctele de vedere. Din punct de vedere al ofensivei ma astept sa vedem cel putin un gol din partea lui Montpellier, echipa care mereu a dat gol in acest gen de meciuri.