Ponturi fotbal Angers vs St. Etienne – Ligue 1

Ponturi fotbal Angers vs St. Etienne

Ponturi fotbal Angers vs St. Etienne: vineri seara, 24 mai 2019, de la ora 22:05, pe “Stade Raymond-Kopa” se va disputa Angers vs St. Etienne. Meciul face parte din ultima etapa a sezonului 2018/2019 de Ligue 1.

Evolutii timide in ultimele runde

Cunoscandu-si deja situatia, Angers nu a mai evoluat la acelasi nivel acceptabil pe care l-a aratat cand avea nevoie de puncte. Astfel, in precedentele doua runde si pe fondul unor adversari cu pretentii, a pierdut de fiecare data. Daca in urma cu doua etape pierdea decent, 1-2, acasa, cu Paris Saint Germain, in runda anterioara s-a facut de ras.

Jucand la Lille, SCO Angers nu a putut tine mult timp pasul cu rivala ei. Condusa inca din minutul al doilea, a fost nevoita sa se apere in continuare, de aici si rezulatul de maidan. Intr-un final, a cedat cu 0-5, in ceea ce a fost cea mai drastica infrangere stagionala suferita de Angers.

  • Echipa probabila: Butelle – Pellenard, Pavlovic, Traore, Manceau – Santamaria – Tait, Reine Adelaide, Pajot, Fulgini – Bahoken

St. Etienne revine in Europa

O echipa capabila sa se lupte pentru cupele europene, de aceasta data si-a facut un sezon usor. A reusit sa se califice din nou in cupele europene, in speta Europa League. Se afla pe locul 4, cu 65 de puncte, dar cu putin noroc putea sa incheie pe podium si sa mearga in Champions League. Intre ea si Lyon, echipa din fata ei, sunt patru lungimi.

Aceasta vine dupa un joc foarte bun, pe care l-a facut in fata propriilor suporteri. La ultima partida in postura de gazda, in acest sezon, ASSE s-a impus la scor de neprezentare in fata lui Nice. 3-0 a indicat atunci tabela si astfel, a ajuns la 19 victorii stagionale, cu +18 in dreptul golaverajului.

  • Echipa probabila: Ruffier – Saliba, Subotic, Kolodziejczak, Polomat – Ait Bennasser, M`Vila – Nordin, Cabella, Hamouma – Beric

Intr-o forma buna, Saint Etienne pare sa fie favorita si acum, cu toate ca este mai mult un meci amical. Totusi, ea este echipa care a reusit sa se mentina neinvinsa in dueluri directe cu Angers. A facut lucrul acesta si in tur, cand meciul s-a terminat cu victoria ei, 4-3. Una peste alta, chiar daca este ultima etapa, Angers oricum a aratat modest in fata echipelor cu pretentii.

Ponturi fotbal Angers vs St. Etienne: X2, cota 1.45 la NetBet