Ponturi fotbal Anglia vs Scotia – Campionatul Mondial Feminin

Ponturi fotbal Anglia vs SUA

Anglia vs Scotia. Duelul din prima runda a grupei D a Campionatului Mondial feminin va avea loc Duminica, 09.06.2019, de la ora 19:00.

Anglia este favorita certa a acestei dispute

Anglia

Reprezentativa Angliei este o prezenta constanta la turneele finale in ultimul deceniu. Daca pana in 2007 fetele din peninsula se puteau lauda cu un singur trofeu, acum au ajuns la a 4-a calificare consecutiva. In 2015, la editia disputata in Canada, Anglia a reusit sa incheie pe podium, la capatul unui turneu final foarte bun. Britanicele au disputat nu mai putin de 7 partide de pregatire in acest an, asadar par ca iau turneul in serios. La finalul lunii Februarie si inceputul lunii Martie, Anglia a incheiat pe prima pozitie intr-un mini turneu amical cu Brazilie, SUA si Japonia. Mai apoi, acestea au pierdut cu Canada, s-au impus in fata Spaniei si reprezentativei din Danemarca si au fost invinse de catre Noua Zeelanda.

Pentru Scotia aceasta este prima participare

Scotia

De partea cealalta, scotiencele vin cu un moral foarte bun la acest Campionat Mondial, fiind fara infrangere in ultimele 5 partide. Acestea au reusit sa castige ultimele 2 partide amicale, 1-0 cu mult mai experimentata nationala a Braziliei si 3-2 cu Jamaica. Pentru Scotia aceasta este prima participare la cea mai importanta competitie a nationalelor. Acestea au ratat mai mereu calificarea, iar in 1999 si 2003 nu au avut drept de participare. Fetele din Scotia le invingeau ultima oara pe reprezentantele Angliei, intr-o partida amicala disputata in Martie 2011.

Duelul britanic dintre Anglia si Scotia este unul foarte important. Anglia este favorita certa a acestui duel, fiind o echipa experimentata si cu pretentii mari la acest turneu. Fetele din Scotia insa nu au nimic de pierdut si cu siguranta isi vor incerca sansele in ofensiva. Moralul lor este unul bun, mai ales dupa acea victorie cu Brazilia. In concluzie, ma astept la o partida frumoasa, cu minim un gol marcat de cele doua.

Ponturi fotbal Anglia vs Scotia

ambele echipe marcheaza, cota 2.45 la Betano

sursa foto: express.co.uk