Ponturi fotbal Anglia vs SUA – Campionatul Mondial Feminin

Ponturi fotbal Anglia vs SUA

Ponturi fotbal Anglia vs SUA este o partida ce conteaza pentru penultimul act al Campionatului Mondial Feminin, ce se va disputa in aceasta seara, de la ora 22:00, pe “Parc Olympique Lyonnais”, unde ne asteptam ca spectacolul sa nu lipseasca.

◘ Anglia

Este outsidera in aceasta confruntare, asa cum era si normal de altfel, urmand sa intalneasca o adversara mai buna. Britanicele nu au castigat niciun trofeu in intreaga lor istoie, jucand doua finale de EURO, in 1984 si 2009. La Campionatul Mondial, cea mai buna performanta a venit in 2015, la ultima editie, terminand pe locul al treilea. La editia din acest an, nationala lui Phil Neville s-a descurcat admirabil, iesind dintr-o grupa cu Scotia, Argentina si Japonia. Cu acestea a reusit doar victorii, marcand cinci goluri, primind doar unul singur. In optimi a dat piept cu nationala Camerunului, cu care nu a avut emotii, castigand cu 3-0. A urmat apoi o victorie cu acelasi scor in fata Norvegiei in sferturi, ajungand astfel la cinci victorii consecutive si la 11 goluri marcate la turneu.

◘ SUA

Este cea mai importanta nationala din fotbalul feminin, daca ne raportam la performante. Aceasta a jucat cel putin in semifinale la fiecare turneu mondial la care a luat parte, disputand patru finale. A castigat trei dintre acestea, in 1991, 1999 si 2015. La aceasta editie, reprezentativa pregatita de Jill Ellis a inceput perfect, cu o victorie cu 13-0 in fata Thailandei. A invins apoi Chile cu 3-0, triumfand cu 0-2 in disputa cu Suedia, castigand astfel grupa fara emotii. In optimi a intalnit Spania, pe care a invins-o cu 1-2, impunandu-se cu acelasi scor in sferturi, contra Frantei. A ajuns astfel la 14 partide consecutive fara esec, 12 dintre ele fiind victorii. De asemenea, se poate mandri si cu faptul ca a depasit borna celor 20 de goluri, ajungand la cota 22 la turneu.

Ambele nationale arata foarte bine la acest turneu, avand mari pretentii la titlu. SUA este favorita conform agentiilor de pariuri, insa Anglia poate pune probleme. Anticipam un duel disputat, in care golurile vor veni la ambele porti.

• Ponturi fotbal Anglia vs SUA: ambele marcheaza -> cota 1.95

sursa foto: skysports.com