Ponturi fotbal Ankaragucu vs Sivasspor – Super Lig

Ponturi fotbal Ankaragucu vs Sivasspor

Ponturi fotbal Ankaragucu vs Sivasspor este o partida din cadrul campionatului Turciei, ce conteaza pentru etapa cu numarul 33, urmand sa se desfasoare pe “Ankara 19 Mayis Stadyumu”, de la ora 20:00.

◘ Ankaragucu

Este o echipa modesta, ce nu dispune de un lot grozav, asa ca nu isi poate permite sa spere la performante importante, jucand doar pentru mentinerea in prima divizie. In momentul de fata se gaseste in partea de jos a clasamentului, pe locul 14, la trei puncte de zona “rosie”. Pana acum a reusit sa obtina 37 de puncte, venite in urma a zece victorii si sapte remize. Are un atac destul de slab, avand in vedere faptul ca a punctat de 34 de ori pana acum. Sufera de asemenea si in defensiva, primind nu mai putin de 50 de goluri. Se afla intr-o forma slaba, avand in vedere faptul ca este fara victorie in precedentele patru partide. In acestea a pierdut cu Besiktas si Basaksehir in deplasare, remizand acasa cu Konyaspor si Rizespor.

◘ Sivasspor

Nu putem spune ca este o echipa mai buna, avand in vedere faptul ca este chiar deasupra adversarei sale, pe locul al 13-lea, la doar un punct distanta. De-a lungul celor 32 de etape a reusit noua victorii si 11 remize, suferind 12 infrangeri. In toate aceste confruntari a punctat de 44 de ori, primind insa patru goluri mai multe. Se afla la randul sau intr-o forma foarte slaba, tinand cont de faptul ca este fara succes in ultimele sapte etape. In acestea a suferit trei infrangeri, remizand de patru ori.

Meciul este oarecum vital pentru gazde, deoarece cu un punct isi pot asigura evitarea retrogradarii. Nu este exclus sa il obtina, insa noi vom evita pariurile pe soliste, partida fiind totusi una echilibrata. Asadar, luam in calcul varianta golurilor, bazandu-ne pe faptul ca se va marca la ambele porti.

• Ponturi fotbal Ankaragucu vs Sivasspor: ambele marcheaza -> cota 1.75

sursa foto: pinterest.com