Ponturi fotbal Anyang vs Busan – Coreea de Sud 2

Luni 17 Iunie, de la ora 13:30, va avea loc partida Anyang vs Busan, din cadrul etapei a 15-a a ligii a doua din Coreea de Sud.

Anyang poate urca pe pozitia a 4-a in cazul unui succes.

ANYANG

Anyang se afla pe pozitia a 6-a in K League 2, cu 19 puncte obtinute in 14 etape. In cazul unei victorii, acestia ar face 22 de puncte si le-ar intrece pe Ansan Greeners si Asan mugunghwa. Echipa a pierdut etapa trecuta pe teren propriuc u Gwangju (scor 0-1), asadar fanii asteapta mai mult de la favoriti. Anyang e totusi o echipa destul de modesta pe teren propriu, cu un singur succes inregistrat in ultimele 5 dueluri disputate pe aceasta arena. Ultima oara cand Anyang o invingea pe Busan pe teren propriu, se intampla in Iunie 2016. Atunci, acestia se impuneau cu scorul de 1-0, intr-un duel de campionat.

Busan tinteste o promovare

BUSAN

Oaspetii au parte de un sezon foarte bun, fiind la 5 puncte in spatele liderului Gwangju. Acestia se afla pe o panta ascendenta, cu 3 victorii inregistrate in ultimele 5 partide de campionat. Dupa o victorie cu 1-0 pe teren propriu in fata cleor de la Jeonnam, Busan a remizat cu Suwon City, scor 2-2. Ultima ifnrangere a celor de la Busan avea loc la finalul lunii Aprilie. Atunci, acestia cedau cu 1-0 pe terenul celor de la Jeonnam. De la acel esec, Busan a obtinut 14 puncte in 6 etape si a marcat nu mai putin de 16 goluri.

Busan are cea mai prolifica ofensiva din liga secunda sud-coreeana. Acestia au punctat de 33 de ori in 14 partide, asadar defensiva celor de la Anyang va avea viata grea. Pentru un pronostic bazat pe goluri voi si miza astazi, deoarece avem toate motivele pentru un duel spectaculos. In ultimele 5 dueluri directe dintre Anyang si Busan s-au inscris nu mai putin de 22 de goluri. In concluzie, recomand “peste 2.5 goluri”, la o cota de 1.88.

Ponturi fotbal Anyang vs Busan

1 solist, cota 2.10 la Unibet

sursa foto: footballshirtculture.com