Ponturi fotbal APIA Tigers vs Hakoah Sydney – NPL NSW

Ponturi fotbal APIA Tigers vs Hakoah Sydney

Ponturi fotbal APIA Tigers vs Hakoah Sydney:  duminica, de la ora 08:30, APIA Tigers primeste vizita celor de la Hakoah Sydney, in runda a 17-a din NPL NSE.

APIA Tigers

Prestatia slaba a celor de la Rockdale, a facut ca APIA Tigers sa castige la pas in etapa anterioara. A fost un meci pe care l-a disputat in deplasare, iar scorul final a fost 5-1, cu patru goluri inscris in repriza secunda. In aceste conditii, a reusit sa ramana pe locul al doilea, cu 31 de puncte, dar intre ea si liderul NPL NSW sunt cinci lungimi.

Echipa este pe un trend pozitiv, a reusit in ultimele trei etape sa evite esecul, bifand doua victorii si o remiza. La fel de bine evolueaza si pe terenul propriu, locul unde a fost depasita o singura data. S-a intamplat acest lucru intr-un meci direct cu liderul campionatului, Wollongong Wolves (0-3).

Hakoah Sydney

De partea cealalta, Hakoah Sydney este echipa care in etapa trecuta a facut o surpriza de zile mari. Gazda, dar cu statut de outsider, aceasta a reusit sa castige cu 1-0 in fata lui Marconi. A fost abia al treilea succes din cadrul acestui sezon, drept pentru care ramane pe ultimul loc. Are 10 puncte acumulate, cu patru mai putine decat Sydney U21, echipa clasta imediat in fata ei.

Foarte putine goluri a inscris Hakoah, de aici si mirare rezultatului din runda anterioara. Pe de alta parte, se reintoarce pe teren strain, locul unde s-a facut de ras in ultimele confruntari. A pierdut in ultimele sase asemenea intalniri, interval in care a dat doua goluri si a primit de trei ori mai multe.

Cu toate ca ambele echipe au reusit sa castige in etapa trecuta, la Hakoah Sydney a fost o exceptie. APIA este favorita acestei intalniri si din partea ei ma astept sa vedem un joc mult mai bun. In ciuda remizei albe din tur, de data aceasta merg pe un succes cu cel putin trei goluri inscrise de catre formatia gazda. Cred asta pentru ca diferenta dintre ele este una substantiala.

Ponturi fotbal APIA Tigers vs Hakoah Sydney: peste 2.5 goluri, cota 1.47 la Betano