Ponturi fotbal APIA Tigers vs Sydney United – NPL NSW

Ponturi fotbal APIA Tigers vs Sydney United

Ponturi fotbal APIA Tigers vs Sydney United: duminica, 16/06/2019, de la ora 08:30, in etapa a 15-a din NPL NSW, APIA Tigers primeste vizita Sydney United.

Sursa foto: facebook

APIA Tigers

Rezultatele pozitive inregistrate in ultimul timp au adus-o pe APIA Tigers pe locul al doilea. Ea are 25 de puncte, cu cinci mai putine decat liderul Wollongong Wolves. Diferenta putea sa fie mult mai mica, insa, in ultimele doua jocuri a avut un program dificil. In aceste meciuri a pierdut cu 0-4, chiar in disputa directa cu echipa din fata ei.

In etapa trecuta a facut un meci la fel de spectaculos, insa, a remizat la 2 cu Sutherland.  Revenirea pe teren propriu reprezinta un plus pentru APIA Tigers. In sapte meciuri jucate in aceasta postura, a reusit sa obtina trei victorii, tot atatea remize si o singura infrangere. Singura data cand a pierdut a fost tot in fata liderului, Wollongong Wolves.

Sydney United

Aflata si ea pe loc de play-off, Sydney United incepe aceasta etapa din postura de ocupanta a locului 4. Are 24 de puncte, deci un eventual succes o poate aduce pe locul secund. Totusi, are nevoie de ceva mai multa atentie in defensiva, pentru ca are -2 in dreptul golaverajului. Spectacolul defineste cel mai bine jocul pe care ea il are.

In etapa anterioara, desi a evoluat pe teren strain si in fata liderului acestei ligi, a reusit sa castige cu 2-1. A condus cu 1-0, pentru ca apoi Matthew Sim sa inscrie golul victoriei in minutul 90+1. De altfel, este o formatie care stie sa se faca remarcata, are a treia cea mai mare medie de goluri inscrise in meciurile sale. 3.4 este aceasta medie.

Ambele sunt echipe spectaculoase, iar asa cum este campionatul acesta, e posibil sa faca din nou spectacol. Sydney United este o echipa capabila, insa, nu scapa fara sa primeasca gol, parac e o regula general valabila. Drept urmare, astept ca APIA Tigers sa reuseasca sa profite si sa inscrie suficient, cat sa avem cel putin trei modificari de scor. In 2019 s-au intalnit deja de doua ori, APIA s-a impus de fiecare data, 2-0 si 3-1.

Ponturi fotbal APIA Tigers vs Sydney United: peste 2.5 goluri, cota 1.44 la Betano