Ponturi fotbal APOEL vs Sutjeska – Liga Campionilor

Ponturi fotbal APOEL vs Sutjeska

Ponturi fotbal APOEL vs Sutjeska: marti, 30 iulie, de la ora 20:00, pe “Neo GSP Stadium”, APOEL primeste vizita celor de la Sutjeska, in mansa a doua din turul II preliminar al Ligii Campionilor. Cea are castiga acest duel va juca cu echipa care se impune in dubla dintre Qarabag si Dundalk.

Sursa foto: twitter

APOEL

Domina autoritar competitiile interne, unde a reusit sa iasa din nou campioana, iar drept rasplata ea joaca in Liga Campionilor. A intrat deja in turul al doilea, acolo unde a si luat o optiune serioasa sa se califice in turul urmator. Cu o saptamana in urma, argentinianul Tomas De Vincenti a transformat un penalty primit pe final de prima repriza.

Vid Belec a avut si el un rol exponential in succesul celor de la APOEL in meciul din tur. Acesta a aparat o lovitura de la 11 m acordata adversarilor. A fost printre putinele ocazii cand a avut de intervenit, avand in vedere ca echipa sa a dominat acel duel.

  • Echipa probabila: Belec – Vouros, Lafrance, Ioannou, Mihajlovic – Jakolis, Gentsoglou, Lucas, Al-Tamari – De Vincenti, Hallenius

Sutjeska

Campioana Muntenegrului a reusit cu mare noroc sa se califice in acest punct al competitiei. Dupa duelul din primul tur, a reusit sa o lase acasa pe Slovan Bratislava, dupa ce scorul general a fost 2-2. Norocul a fost de partea ei si a trecut datorita loviturilor de la 11 m. S-a vazut nivelul destul de slab la care joaca.

Echipa antrenata de Nikola Rakojevic merge in Cipru avand de recuperat handicapul de un gol in urma meciului de saptamana trecuta. Ar fi o surpriza foarte mare sa reuseasca din nou sa mearga mai departe, pentru ca are o cota uriasa la pariuri. Victoria campioanei Muntenegrului este cotata cu 36.00 la agentia de pariuri Unibet. In schimb, o eventuala calificare are o cota si mai mare, respectiv 41.00, la aceeasi agentie.

  • Echipa probabila: Giljen – Ciger, Nedic, Sofranac, Bulatovic – Erakovic, Jankovic – Kojasevic, Osmajic, Vucic – Markovic

Obligativitatea de a inscrie pentru a spera la o calificare surpriza, Sutjeksa nu cred ca vine cu gandul de a se apara. In definitiv, nu are ce pierde, pentru ca eliminarea din Liga o trimite in turul al treilea al Europa League. In conditiile in care si cifrele meciului din tur au fost bune, am toate motivele sa cred ca de data aceasta o sa avem mai multe goluri. Ma astept ca APOEL sa fructifice ocaziile pe care le are. Pana la final, echipa gazda sa inscrie de cel putin trei ori.

Ponturi fotbal APOEL vs Sutjeska: peste 2.5 goluri, cota 1.46 la Unibet