Ponturi fotbal Ararat Armenia vs Lincoln – Preliminarii Europa League

Marti 23 Iulie 2019, de la ora 18:00, va avea loc partida Ararat Armenia vs Lincoln, din cadrul turului 2 preliminar Europa League.

Ararat provine din preliminariile Champions League

  • Ararat – Armenia

Gazdele de azi au incheiat pe prima pozitie in Armenia, sezonul trecut. Acestia au acumulat 61 de puncte, la capatul celor 32 de etape. Dupa incheierea sezonului, Ararat Armenia a disputat un singur amical, cu Gomel, castigat cu 3-0. Mai apoi, acestia si-au inceput aventura europeana in primul tur preliminar UEFA Champions League. Echipa a dat piept cu AIK Stockholm si a sperat frumos la o calificare. In mansa tur de pe teren propriu, Ararat Armenia s-a impus la limita, cu scorul de 2-1. Mai apoi, in mansa retur, suedezii au reusit sa intoarca rezultatul pe teren propriu, cu scorul de 3-1.

Cele doua echipe se afla inca in pauza competitionala

  • Lincoln

De partea cealalta, Lincoln provine dintr-un campionat de amatori, in Gibraltar. Echipa a terminat pe prima pozitie si a castigat titlul, cu 2 puncte avans fata de Europa FC. Pentru a putea accede in preliminariile Champions League insa, oaspetii de azi au mai disputat un baraj cu kosovarii de la KF Feronikeli. Lincoln a cedat cu scorul de 1-0, astfel ca echipa va evolua in turul 2 preliminar Europa League. Inainte de acest duel cu Ararat Armenia, gibraltarezii s-au duelat in doua partide amicale. Acestia au pierdut cu 0-2 in fata celor de la Gaz Metan Medias si cu 1-2 in fata celor de la Hull.

Ararat Armenia este echipa net superioara in aceasta dubla mansa. Armenii si-au dovedit valoarea si in preliminariile UEFA Champions League, fiind la un pas sa ii scoata pe cei de la AIK. De partea cealalta, Lincoln reprezinta o echipa de amatori, ce joaca din pura pasiune. Ma astept ca gazdele sa domine categoric astazi si sa ia un avantaj important in privinta calificarii. Recomandarea mea este pronosticul “1 pauza / 1 final”, la o cota de 1.60.

Ponturi fotbal Ararat Armenia vs Lincoln

1 pauza / 1 final, cota 1.60 la Unibet

sursa foto: lincolnshirelive.co.uk