Ponturi fotbal – Argentina – Islanda – Campionatul Mondial – Grupa D – 16.06.2018

Ponturi fotbal - Argentina - Islanda - Campionatul Mondial - Grupa D - 16.06.2018

Ponturi fotbal – Argentina – Islanda – Campionatul Mondial – Grupa D – 16.06.2018

 

In aceasta dupa amiaza la ora 16:00 pe stadionul “Otkrytiye Arena” din Moscova are loc partida Argentina – Islanda.

Argentina:

  • Argentina a reusit sa-si confirme prezenta Campionatul Mondial din Rusia, insa calificarea a fost una cu emotii. Echipa a scartait in grupa de calificare, acestia fiind nevoiti sa castige in ultima etapa pentru a-si asigura locul la turneul final.
  • Antrenorul Jorge Sampaoli isi pune mari sperante in starul Lionel Messi, acesta fiind un jucator cerebral pentru nationala Argentinei.
  • Trebuie sa mentionam faptul ca acesta ar putea fi ultmul Campionat Mondial la care va participa Lionel Messi, iar dorinta de a castige acest trofeu este una uriasa dupa ce in 2014 Argentina a pierdut finala Campionatului Mondial in fata Germaniei.

Echipa probabila: Caballero – Tagliafico, Rojo, Otamendi, Salvio – Biglia, Mascherano – Maria, Messi, Meza – Aguero

Islanda:

  • A reusit calificarea la Campionatul Mondial de pe prima pozitie a Grupei I in fata Croatiei.
  • Aceasta performanta nu este una intamplatoare si trebuie sa remarcam faptul ca aceasta nationala a fost construita intr-un mod corect avand la baza foarte multe proiecte pentru a usura dezvoltarea sportiva.
  • Pe langa aceasta calificare la Campionatul Mondial o alta performanta importanta o reprezinta participarea la Campionatul European din 2016, acolo unde au trecut de grupe, au reusit sa o elimine pe Anglia, insa a fost invinsa de catre Franta in sferutile de finala.
  • De mentionat faptul ca primul 11 al celor de la Islanda este aproape acelasi care a reusit sa ajunga pana in optimile de finala la Euro 2016.

Echipa probabila: Halldorsson – Saevarsson, Ingason, Singurdsson, Magnusson – Gudmundsson, Gunnarson, Hallfredsson, Bjarnason – Sigurdsson – Finnbogson

Concuzie:

  • Desi Argentina pleaca favorita in acesta partida nu va avea un meci deloc usor Islanda fiind o echipa extrem de competitiva.