Ponturi fotbal Argentina vs Japonia – Campionatul Mondial Feminin

Argentina vs Japonia reprezinta un duel din cadrul grupelor Campionatului Mondial feminin. Partida va avea loc Luni 10 Iunie, de la ora 16:00.

Sud americancele nu s-au mai calificat din 2007 la turneul final.

Argentina

Fetele din Argentina participau ultima oara la Cupa Mondiala, in 2007. Atunci, acestea nu reuseau sa treaca de faza grupelor la turneul desfasurat din China. Argentiniencele au repetat isprava si cu 4 ani in urma, in Statele Unite. In rest, Argentina nu a mai avut vreo participare, pana in 2019. Sud-americancele au disputat 4 patide amicale in acest an. Acestea au pierdut fara gol marcat in fata Coreei de Sud (scor 0-5), Noii Zeelance (0-2) si Australiei (0-3). In luna Mai insa, Argentina a obtinut primul succes pe 2019, dupa un 3-1 pe teren propriu cu reprezentativa Uruguayului.

Fosta campioana mondiala tinteste un nou trofeu.

Japonia

De partea cealalta, asiaticele au reusit sa castige aurul la Cupa Mondiala din 2011, desfasurata in Germania. Patru ani mai tarziu, in Canada, Japonia a incheiat pe pozitia secunda, asadar avem in fata una din cele mai titrate nationale. Japonezele au participat la toate editiile de Campionat Mondial, mai ajungand odata pana in sferturile de finala, la editia din 1995 desfasurata in Suedia. Fetele din Asia s-au pregatit de acest turneu final cu 3 partide amicale, insa au aratat modest. Acestea au pierdut cu 3-1 in Franta si au remizat cu 2-2 la Germania si cu 1-1 la Spania.

Japonia este marea favorita a acestui duel si este lesne de inteles diferenta majora de cote. Asiaticele vin dupa doua finale la ultimele turnee finale, iar obiectivul lor este cu siguranta podiumul. De pratea cealalta, Argentina se poate lauda doar cu cateva participari, fara vreo performanta notabila. Ma astept la un duel dominat in intregime de asiatice, care vor dori sa inceapa tare acest turneu final. In concluzie voi opta pentru pronosticul ” 2 pauza / 2 final “, la o cota de 1.40 oferita de cei de la Unibet.

Ponturi fotbal Argentina vs Japonia

2 pauza / 2 final, cota 1.40 la Netbet

sursa foto: tofugu.com