Ponturi fotbal Armavir vs Krasnodar 2 – FNL

Marti 9 Iulie 2019, de la ora 19:00, va avea loc partida Armavir vs Krasnodar 2, din cadrul primei etape a ligii secunde din Rusia.

Armavir a avut parte de un sezon modest

Armavir

Gazdele de azi au incheiat pe pozitia a 15-a a clasamentului ligii a 2-a din Rusia, sezonul trecut. Armavir a avut parte de un sezon modest, cu doar 44 de puncte adunate in 38 de runde. Echipa a avut emotii in privinta retrogradarii, terminand la 10 puncte distanta de locul 18. N. Bezlikotnov a fost golgheterul echipei in campionat, cu 6 goluri inscrise. Gazdele au disputat 3 partide amicale in aceasta vara. Acestia au reusit sa o invinga pe Baltika la limita, cu scorul de 1-0. In celelalte 2 dueluri, Armavir a remizat in fata celor de la Luch si Torpedo Moscova, ambele cu scorul de 1-1.

Oaspetii evolueaza pentru a-l impresiona pe antrenorul primei echipe

Krasnodar 2

Oaspetii s-au regasit pe pozitia a 10-a in clasamentul din FNL, la finalul sezonului precedent. Acestia au adunat 51 de puncte, fiind un parcurs modest. Echipa in orice caz nu a atacat o promovare, acestia neavand voie sa joace in prima liga, atata timp cat acolo se regaseste si echipa mare. Acesta a reusit sa puncteze de 10 ori in 38 de runde. Oaspetii au aratat modest in perioada de pregatire. In primul duel, acestia au cedat cu 0-1 in fata celor de la Z. Moravce. Mai apoi, Krasnodar 2 a invins-o pe FK Vozdovac, cu scorul de 4-2. Acum 4 zile, echipa secunda a celor de la FK Krasnodar, a cedat cu 0-1 in fata celor de la Haladas.

Avem fata in fata doua echipe de pluton din esalonul secund al Rusiei. Cele doua nu au impresionat cu nimic sezonul trecut, fiind mai mereu prezente in a doua jumatate a clasamentului. Rezultatul a fost unul de egalitate in ambele partide, 3-3 la Armavir si 0-0 pe terenul celor de la Krasnodar 2. Ma astept la un duel inchis, specific acestui campionat. E prima etapa si acestea nu sunt inca introduse in atmosfera partidelor oficiale. Recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cota de 1.62.

Ponturi fotbal Armavir vs Krasnodar 2

sub 2.5 goluri, cota 1.62 la Unibet

sursa foto: russianfootballnews.com