Ponturi fotbal Athlone vs Cabinteely – Irlanda 2

Vineri 14.06.2019, de la ora 21:45, va avea loc partida Athlone vs Cabinteely, din cadrul rundei a 17-a a ligii secunde din Irlanda. 

  • Gazdele au parte de un sezon extrem de slab

Athlone

Athlone incepe aceasta runda a 17-a e pozitia a 9-a a clasamentului, cu 11 puncte acumulate in 16 etape. Echipa traverseaza o perioada extrem de slaba, cu 4 infrangeri suferite in precedentele 5 partide de campionat. Acum 2 runde, acestia reuseau o remiza pe teren propriu cu cei de la Limerick, scor 1-1. Etapa trecuta insa, Athlone a revenit la evolutiile modeste si a pierdut in deplasarea de la Drogheda fara drept de apel, scor 4-2. Gazdele au cea mai slaba defensiva a campionatului, cu 37 de goluri incasate in 16 etape.

  • Cabinteely isi doreste un loc de promvoare

Cabinteely

Cabinteely reprezinta o echipa cu aspiratii mult mai mari decat adversara sa. Acestia isi doresc un loc intre primele 4, ce i-ar trimite la play-off-ul de promovare. Forma echipei insa nu este deloc una buna, fapt pentru care au ajuns pe pozitia a 5-a, cu 28 de puncte acumulate. Oaspetii au pierdut acum 4 runde pe teren propriu, 0-5 in fata celor de la Drogheda. Mai apoi, Cabinteely a fost invinsa din nou, 1-0 de catre Limerick. In ultimele 2 runde, oaspetii au remizat cu Galway (0-0 in deplasare) si Cobh Ramblers (2-2 pe teren propriu). Cabinteely nu a mai pierdut pe terenul celor de al Athlone, din August 2016.

Pana acum 5 runde, Cabinteely parea o candidata certa la prima pozitie si implicit o promvoare directa in Premier Division. Acestia insa au cazut in afara locurilor de play-off, la 6 puncte distanta de Shelbourne, ocupanta primului loc. Ma astept ca acestia sa forteze astazi si sa opreasca sirul de meciuri slabe, tinand cont de adversar. Athlone e intr-un picaj liber si nu da semne de revenire. De altfel, o defensiva cu 37 de goluri incasate in 16 partide nu poate rezista prea mult. In concluzie, mizez pe un duel dominat de oaspeti si pe o victorie a lor.

Ponturi fotbal Athlone vs Cabinteely

2 solist, cota 1.70 la Unibet

sursa foto: goal.com