Ponturi fotbal Athlone vs Limerick – Irlanda 2

Vineri 31.05.2019, de la ora 21:45, se va disputa partida Athlone vs Limerick din cadrul etapei a 15-a a esalonului secund din Irlanda.

  • Athlone se afla intr-o continua scadere de forma

Athlone

Gazdele se afla pe penultima pozitie a clasamentului ligii secunde din Irlanda, cu doar 10 puncte acumulate in 14 etape. Acestia au obtinut 3 succese, o remiza si au pierdut nu mai putin de 10 dueluri. Echipa traverseaza o perioada foarte slaba, cu 3 infrangeri consecutive suferite in campinoat. Runda precedenta, Ahtlone a fost invinsa in deplasare de catre Longford, cu scorul de 3-1. Problema cea mai mare a gazdelor in acest sezon, este defensiva. Acestia au incasat nu mai putin de 32 de goluri in 14 dueluri.

  • Oaspetii se lupta pentru un loc de promovare

Limerick

De partea cealalta, Limerick are sperante mari la primele 4 pozitii, mai ales dupa ultimele rezultate. Acestia au 3 victorii inregistrate in precedentele 4 etape si sunt la 2 puncte de cei de la Cabinteely. In ultima runda, Limerick a reusit sa treaca chiar de Cabinteely, 1-0 pe teren propriu, relansand lupta pentru locul 4. Irlandezul D. Murphy este omul cheie al oaspetilor in campionat, cu 4 goluri inscrise. Limerick nu a mai pierdut pe terenul celor de la Athlone, din Iulie 2014. Atunci, acestia cedau cu scorul de 3-0, intr-un duel de prima liga.

Athlone traverseaza o perioada foarte dificila, iar Limerick are norocul de a-i intalni chiar acum. Gazdele par sa nu isi revina si sa piarda meci dupa meci, iar in defensiva lor e o degringolata totala. De partea cealalta, Limerick vine in aceasta deplasare cu un moral bun, dupa doua succese consecutive. O victorie la Athlone coroborata cu un pas gresit al celor de la Bray si Cabinteely, i-ar aduce pe cei de la Limerick pe pozitie de promovare. In concluzie, ma astept la un duel dominat in intregime de oaspeti si voi recomanda o victorie a lor.

Ponturi fotbal Athlone vs Limerick

2 solist, cota 1.82 la Unibet

sursa foto: goal.com