Ponturi fotbal Atlanta United vs Houston Dynamo – MLS

Ponturi fotbal Atlanta United vs Houston Dynamo

Ponturi fotbal Atlanta United vs Houston Dynamo: joi, 18 iulie 2019, de la ora 02:00, pe “Mercedes-Benz Stadium” se va disputa Atlanta United vs Houston Dynamo. Este un meci care se va disputa in cadrul Major League Soccer.

Atlanta United

Campioana en-titre, Atlanta United revine pe terenul propriu dornica sa uite esecul din etapa anterioara. In urma cu doar cateva zile, aceasta a cedat cu 1-2, in deplasare, jucand la Seattle, cu Sounders. Intr-adevar, a fost un duel destul de ciudat, pentru ca a luat golurile dupa greseli mari facute in defensiva. Astfel, a pierdut putin contactul cu prima pozitie, dar toate tot timpul din lume sa recupereze ce are de recuperat.

Atlanta United se afla pe locul 4 in Conferinta de Est, cu 30 de puncte. Intre ea si formatia care conduce aceasta Conferinta stau sase lungimi, dar are doua meciuri mai putin. Cu alte cuvinte, daca isi castiga cele doua meciuri restante, se poateinstala pe prima pozitie. Ce e drept, acasa evolueaza mai bina, are un bilant format din sase victorii, trei remize si o infrangere.

  • Echipa probabila: Guzan – Escobar, Robinson, Pirez, Parkhurst – Nagbe, Remedi – Martinez, Gressel, Meram – Martinez

Houston Dynamo

Ataca play-off-ul in Conferinta de Vest, dar se afla abia pe locul 8, cu 27 de puncte. Sunt doua lungimi in minus, pe care Houston Dynamo le are in comparatie cu FC Dallas, echipa din fata ei din clasament. Cu toate astea, evolutia din ultimul timp lasa foarte mult de dorit. Are o singura victorie in ultimele cinci dueluri, ceea ce, este foarte putin.

Houston Dynamo a tinut sa se faca de ras si in runda anterioara. In urma cu putine zile, desi Quioto a deschis scorul in meciul cu Los Angeles FC, a pierdut cu 1-3. A fost a opta infrangere a sezonului, iar sapte dintre acestea au venit jucand pe teren strain. In aceasta postura are trei puncte stranse din 24 maxim posibile.

  • Echipa probabila: Willis – JR, Struna, Figueroa, Lundkvist – Martinez, Garcia, Vera – Elis, Manotas, Quioto

Doua meciuri directe au mai avut loc intre cele doua formatii si de fiecare data echipa gazda s-a intamplat sa castige la pas. Asa cum arata cifrele ambelor echipe, Atlanta United are mari sanse de a se impune si a pastra punctele acasa. Ea si-a mai aratat superioritatea si cu alta ocazie, dar cand joaca acasa mereu pleaca cu prima sansa.

Ponturi fotbal Atlanta United vs Houston Dynamo: gazdele castiga, cota 1.58 la Unibet