Ponturi fotbal – Atletico Paranaense – Palmeiras – Serie A – 11.11.2018

A mai ramas foarte putin pana cand se va trage cortina peste Serie A Brasilerao, iar una dintre partide bate la usa. De la ora 21:00, Atletico Paranaense – Palmeiras o sa tina multa lume in fata televizorului, deoarece este o lupta a unei posibile viitoare campioane.

Foarte nesigura in evolutiile sale din ultimul timp, Atletico Paranaense a ajuns la cinci meciuri consecutive fara succes, dar are nevoie sa faca rapid pasul spre victorie, deoarece ar putea avea de pierdut locul de Copa Libertadores pe care se afla.  In etapa trecuta a fost adversara lui Gremio si din nou apararea nu s-a sincronizat suficient de bine, iar scorul a fost in consecinta, 0-1. In prezent a cazut pe locul 6, cu 46 de puncte, singurul care face diferenta intre ea si Santos eate golaverajul. Ricardo Oliveira este omul de la care trebuie sa ne asteptam ca o sa inscrie, varful de 38 de ani are 11 goluri si a fost pasator in alte cinci.

Palmeiras se gandeste la cum o sa plece cu toate punctele puse in joc. Un lider adevarat nu isi permite sa puna diferit problema si ea se incadreaza perfect la formatia aia emblema a fotbalului din America de Sud, respectiv Brazilia. A trecut cu bine peste dezamagirea din semifinalele Copei Libertadores, iar eliminarea de acolo a pus-o repede cu gandul ca daca nu incepe iar sa castige, ar putea sa piarda si campionatul. Totusi, nu s-a intamplat asa si actualul lider al Brasileirao A s-a impus cu 3-2 in fata lui Santos, pastrandu-si avansul de cinci pumcte pe care il are fata de echipa de pe locul al doilea. Desi nu are un jucator de top, care sa inscrie mult, sa faca diferenta de cate ori are ocazia, Palmeiras s-a aratat.ca o echipa de temut si cand a jucat in deplasare, unde ocupa locul 1 si in topul acestor tip de jocuri.

Poate liderul sa castige din nou? Asta cred ca e intrebarea multor pariori, dar zic ca e mai bine sa privim problema victoriei din mai multe unghiuri. Nu in ultimul rand, vedem foarte bine ca Atletico inscrie si ea foarte mult, iar nevoia asta de puncte ma astept sa lase urme in apararile celor doua echipe si pana la.final.sa vedem cel putin cate un gol de fiecare. La fel s-a intamplat si in meciul direct cel mai recent, 3-2 a fost pentru Palmeiras.