Ponturi fotbal Atletico Paranaense vs Internacional – Brazilia Serie A

Ponturi fotbal Internacional vs Botafogo

Ponturi fotbal Atletico Paranaense vs Internacional este o disputa din cadrul campionatului brazilian, ce conteaza pentru etapa a zecea, urmand sa se joace pe “Arena da Baixada”.

◘ Atletico Paranaense

Este favorita in aceasta confruntare, conform agentiilor de pariuri. Ca valoare, este sub adversara sa, insa beneficiaza de avantajul propriului teren, acolo unde suporterii pot juca un rol important.

In aceasta editie de campionat nu impresioneaza deloc, fiind in a doua jumatate a clasamentului. Ocupa mai exact pozitia a 13-a, cu doar zece puncte acumulate in noua etape. A reusit doar trei victorii si o remiza pana acum, suferind cinci infrangeri. In toate aceste confruntari a marcat 13 goluri, primind cu unul mai putin.

In ultimele cinci etape nu a obtinut decat trei puncte, in urma victoriei cu Fluminense. A pierdut insa disputele cu Goias, Palmeiras, Flamengo si Corinthians.

◘ Internacional

Este o echipa mai puternica, cu un parcurs mult mai bun in aceasta stagiune. Aceasta este considerata ca outsidera, insa noi suntem de parere ca poate obtine un rezultat bun.

In acest moment se gaseste pe treapta a patra a clasamentului, ultima ce duce direct in Copa Libertadores. In decurs de noua etape a reusit sa stranga 16 puncte, venite in urma a cinci victorii si o remiza. Are un golaveraj destul de bun, marcand 13 goluri, primind doar opt.

In ultima etapa a obtinut o victorie categorica in fata celor de la Bahia, castigand cu 3-1 pe teren propriu. Ultimele doua deplasari s-au incheiat insa cu infrangere, pierzand cu Vasco da Gama in campionat si cu Palmeiras in cupa.

Pronostic

Noi consideram ca acest meci este mult mai echilibrat decat il dau agentiile de pariuri. Nu vom alege un pariu pe solisti, insa vom miza pe varianta golurilor. Pornind de la premisa ca se va marca la ambele porti, recomandam un pariu pe “peste 1,5 goluri”, la o cota buna, ce isi poate face loc lejer pe un bilet.

• Ponturi fotbal Atletico Paranaense vs Internacional: peste 1,5 goluri -> cota 1.42

sursa foto: skysports.com