Ponturi fotbal – Augsburg – Monchengladbach – Bundesliga – 01.09.2018

Sambata este o noua zi de fotbal in Germania, pe “WWK Arena” de la ora 16:30, are loc Augsburg – Monchengladbach, partida din etapa cu numarul 2.

Augsburg a inceput in forta campionatul acesta, dupa ce a reusit sa se califice in saisprezecimile Cupei Germaniei, cu un succes contra lui Steinbach Haiger (2-1), a repetat deznodamantul si in prima runda din Bundesliga a reusist ca tot datorita unei victorii identice sa-si treaca in cont primele trei puncte. A fost condusa cu 1-0 de nou-promovata Fortuna Dusseldorf, acesta fiind si scorul la pauza, insa, Hinteregger si Hahn au avut alte planuri, acestia marcand in a doua repriza si astfel, au intors rezultatul. Din nefericire pentru ea, are probleme reale in evolua decent acasa, a pierdut cinci din ultimele sase meciuri oficiale pe care le-a avut pe “WWK Arena”.

Augsburg: Giefer – Schmid, Gouweleeuw, Hinteregger, Max – Khedira, Baier (c) – Richter, Hahn, Caiuby – Gregoritsch

Monchengladbach nu s-a lasat nici ea mai prejos, are acelasi start de sezon cu adversara ei, diferenta fiind ca pe langa calificarea in saisprezecimile Cupei Germaniei, meciul disputat la finalul saptamanii trecute a avut loc pe teren propriu. A inscris 13 goluri pana in prezent, dar doua au venit in jocul de saptamana trecuta, atunci cand dupa ratarea unui penalty, Hoffman si Fabian Johnson au reusit sa puncteze in descurs de trei minute si au adus toate punctele pentru trupa lor, in fata unei contracandidate la locurile de cupe europene, asa cum se vrea Bayer Leverkusen.

Monchengladbach: Sommer (c) – Beyer, Ginter, Jantschke, Wendt – Zakaria – Hazard, Neuhaus, Hofmann, Johnson – Raffael

La capatul unui joc frumos vazut in prima etapa, cred ca unul dintre pariurile cele mai potrivite pentru asemenea duel este cel pe goluri. Surprinzator de puternice pe faza de atac, faptul ca se joaca si la Augsburg astept sa fie un plus de moral pentru gazde, astfel, in urma unei evolutii curajoase sa asistam la cel putin cate un gol venit din partea ambelor combatante.