Ponturi fotbal – Augsburg – Nurnberg – Bundesliga – 03.11.2018

Unul dintre meciurile programate sa aiba loc sambata se va disputa pe “WWK Arena”, teren care gazduieste infruntarea dintre Augsburg – Nurnberg.

Augsburg are toate motivele sa se gandeasca la un nou meci pe care sa il castige, deoarece moralul a crescut ca urmare a rezultatului avut in runda anterioara, cand a trecut cu 2-1 de Hannover, datorita unor goluri venite din partea lui Rani Khedira si Alfred Finnbogason. Astfel, a urcat pe locul 9, o pozitie rezonabila pentru nivelul la care s-a prezentat, drept pentru care a venit la patru lungimi in spatele Herthei Berlin, formatie care se afla pe ultimul loc ce duce in editia viitoare a cupelor europene. Un alt avantaj este acela ca va juca din nou acasa, pe “WWK Arena” a parut mai capabila sa riste, singurul esec suferit a venit in fata lui Bremen (2-3), in urma cu o cinci saptamani.

INFO LOT: Jakob, Ji si Schieber, acestia sunt cei ce vor absenta din lotul bavarezilor, toti fiint accidentati

Augsburg: Luthe – Schmid, Gouweleeuw, Hinteregger, Max – Khedira, Baier (c) – Hahn, Gregoritsch, Caiuby – Finnbogason

In tabara cealalta, Nurnberg continua sa duca lupta de evitare a retrogradarii, aceasta ocupa locul 14, cu 9 puncte cu trei lungimi mai multe decat echipa care se afla pe loc de retrogradare. Principala problema pe care nou-promovata trebuie sa o rezolve este cea cu apararea, deja a luat 20 de gooluri, de doua ori mai multe decat a reusit sa inscrie si nu vine deloc dupa o perioada buna. Singurul punct luat in ultimele trei etape a venit in urma remizei din etapa trecuta, 1-1 cu Frankfurt, atunci cand a luat gol in minutele de prelungire. Poate nici nu inscria daca Adam Zrelak nu intra pe teren, acesta marcand la doar cateva minute dupa ce a fost introdus pe teren, reusind sa repete acelasi lucru si in meciul de la mijlocul acestei saptamani, din Cupa Germaniei, cu Hansa Rostock, castigat la loviturile de departajare.

INFO LOT: Ishak, Lippert si Valentini, toti au accidentari la picior si vor vedea din tribuna meciul

Nurnberg: Mathenia – Bauer, Margreitter, Mühl, Leibold – Misidjan, Rhein, Behrens (c), Kerk – Knöll, Kubo

Ambele echipe vin dupa meciuri muncite in Cupa Germaniei, fiind nevoite sa intre cel putin in prelungiri pentru a treec mai departe si efortul depus ar putea sa se resimta si in evolutia de sambata. De astfel, Augsburg este o formatie care inscrie des, nu se da inapoi, in timp ce Nurnberg este pe ultimul loc intr-un clasament al deplasarilor, cu un singur gol inscris si alte 15 primite. Una peste alta, diferenta este clara si atitudinea celor doua, ma face inclin mai mult balanta spre Augsburg, formatie care a ratat un singur meci in care n-a putut inscrie.