Ponturi fotbal Australia vs Brazilia – Campionatul Mondial Feminin

Joi 13 Iunie, de la ora 19:00, va avea loc partida Australia vs Brazilia, din cadrul rundei a 2-a a grupelor Campionatului Mondial feminin.

Australiencele au debutat cu stangul

  • AUSTRALIA

Debutul nu este deloc multumitor pentru fetele din Australia, care tinesc in acest an o calificare minim in sferturi. Acestea au fost favorite in partida cu Italia, insa au pierdut intr-un mod uluitor. In minutul 22, S. Kerr a deschis scorul pentru australience, dupa ce cu cateva secunde inainte a ratat un penalty. Italiencele si-au revenit repede dupa pauza si au egalat in minutul 56. Meciul parea sa curga in favoarea Australiei, insa o dubla a lui B. Bonansea semnata in minutul 90+5 avea sa aduca deceptia pentru australience.

  • Echipa probabila: Williams – Catley, Kennedy, Polinghorne, Carpenter – van Egmond – Logarzo, Yallop, Foord, Raso – Kerr

Sud-americancele s-au instaurat deja la sefia grupei

  • BRAZILIA

De partea cealalta, una din favoritele turneului, Brazilia, a defilat cu modesta Jamaica. Sud-americancele s-au impus in prima partida cu scorul de 3-0, dupa un meci fenomenal facut de varful Cristante. Aceasta a reusit sa marcheze de 3 ori, in minutele 15, 50 si 64. Brazilia ar mai fii putut marca si golul de 4-0, insa Andressa a ratat un penalty in minutul 38. “11”-le Braziliei s-a instaurat pe locul 2 in topul golgheterilor, fiind la 2 goluri in spatele lui A. Morgan, jucatoarea Statelor Unite. Brazilia o invingea ultima oara pe Australia, intr-o partida amicala din Iulie 2016.

  • Echipa probabila: Barbara – Tamires, Monica, Kathellen, Santos de Oliveira – Debinha, Thaisa, Formiga, Andressa – Cristante, Beatriz

Pentru Australia aceasta partida este una de totul sau nimic. Acestea nu isi mai permit inca un pas gresit, altfel ar compromite calificarea. De partea cealalta, Brazilia incearca sa confirme victoria din prima runda, iar un punct ar fii excelent pentru fete. Ma astept la o partida interesanta, cu multe faze de poarta. Se intalnesc doua ofensive destul de bune, iar golurile ar trebui sa isi faca aparitia.

Ponturi fotbal Australia vs Brazilia

2 solist, cota 1.83 la Netbet

sursa foto: standard.co.uk