Ponturi fotbal Australia vs Italia – Campionatul Mondial Feminin

Australia vs Italia reprezinta un duel din cadrul grupelor Campionatului Mondial feminin. Partida va avea loc Duminica 09.06.2019, de la ora 14:00.

Australiencele pleaca cu prima sansa in aceasta dupa-amiaza.

Australia

Cu exceptia editiei din 1991, fetele din Australia s-au calificat la fiecare editie a Campionatului Mondial. La precedentele 3 editii acestea au reusit sa ajunga pana in sferturile de finala, insa niciodata nu au patruns in careul de asi. Anul acesta, australiencele isi propun sa atinga penultimul act al competitiei. Reprezintativa feminina a Australiei a disputat 5 partide amicale in acest an. Acestea incepusera bine anul, cu 3 victorii consecutive pe teren propriu. Australia  atrecut rand pe rand de Noua Zeelanda (scor 2-0), Coreea de Sud (scor 4-1) si Argentina, scor 3-0. In deplasare insa, fetele din tara cangurilor nu s-au descurcat la fel de bine. Acestea au cedat cu scorul de 5-3 in SUA si cu scorul de 3-0 pe terenul Olandei.

Italiencele nu s-au impus niciodata intr-o partida cu Australia.

Italia

Pentru reprezentativa Italiei este abia a 3-a participare la un Campionat Mondial. Fetele din “cizma” au participat prima oara la editia din 1991 organizata in China, acolo unde au ajuns pana in sferturile de finala. Pana in acest an, italiencele se mai puteau lauda cu o participare in 1999, atunci cand nu au reusit sa treaca de fazele grupelor. La 20 de ani de la acea calificare, reprezentativa Italiei spera sa depaseasc performanta de atunci. Fetele Italiei s-au pregatit pentru acest turneu final cu 3 partide amicale. Acestea au remizat cu Polonia (scor 1-1) si s-au impus in fata Irlandei (scor 2-1) si Elvetiei (scor 2-1).

Australia este o prezenta constanta la Campionatul Mondial feminin, iar obiectivul echipei mereu a fost unul maret. Acestea tintesc minim sferturile de finala, asadar nu se discuta o calificare dincolo de grupe. De partea cealalta, pentru Italia este o performanta simpla participare la acest turneu si nu cred ca fetele vor impresiona in runda inaugurala. In concluzie, mizez pe experienta superioada a australiencelor si pe o victorie a lor.

Ponturi fotbal Australia vs Italia

1 solist, cota 1.66 la Unibet

sursa foto: standard.co.uk