Ponturi fotbal Austria U21 vs Germania U21 – Campionatul European

Austria U21 vs Germania U21. Duelul din cadrul ultimei runde a grupelor EURO U21, va avea loc Duminica 24.06.2019, incepand cu ora 22:00.

Austria mai spera inca la calificare

AUSTRIA U21

Austria se claseaza pe locul 3 in Grupa B, cu 3 puncte acumulate in 2 etape si doar o minune ii mai trimite in semi-finale. Acestia au nevoie de un succes la scor in fata Germaniei, ceea ce e aproape imposibil. Chiar si in cazul in care l-ar obtine, austriecii ar avea nevoie de jocul rezultatelor in celelalte grupe. Acestia incepusera turneul foarte bine, dupa un succes cu scorul de 2-0 in fata reprezentativei U21 a Serbiei. Mai apoi insa, austriecii au pierdut cu scorul de 3-1 in fata Danemarcei U21. Golul echipei a fost marcat de P. Lienhart in minutul 47, iar in minutul 73 au ratat un penalty, la scorul de 1-1. De acolo, jocul s-a rupt pentru Austria, iar nordicii au punctat de 2 ori.

Echipa probabila: Schlager – Ullmann, Posch, Danso, Ingolitsch – Lienhart, Ljubic – Honsak, Schlager, Horavath – Kvasina

Germania este cu un pas in semi-finale

GERMANIA U21

Germania defileaza in aceasta grupa, confirmandu-si postura de favorita. Acestia au maximum de puncte acumulate in 2 runde, 9 goluri inscrise si doar 2 incasate. In partida de debut, Germania U21 s-a impus cu scorul de 3-1 in fata reprezentativei din Danemarca. M. Richter cu o dubla si G. Waldhscmidt au adus primele puncte pentru nemti. Mai apoi, Germania a defilat in fata Serbiei, pe care a umilit-o cu scorul de 6-1. Acestia au punctat prin G. Waldschmidt (hattrick), M. Richter, M. Dahour si A. Maier.

Echipa probabila: Nubel – Klostermann, Tah, Baumgartl, Henrichs – Eggestein, Dahoud, Neuhaus – Amiri, Waldschmidt, Richter

Sansele Austriei la calificare sunt inifime. Probabil nici eu nu mai cred in miracole, insa cu siguranta vor evolua demn. De partea cealalta, Germania vrea sa isi continue demonstratia de forta si cel mai probabil va incheia pe prima pozitie. Ma astept la o partida spectaculoasa, la fel ca celelalte 2 ale nemtilor. Golurile ar trebui cu siguranta sa apara, tinand cont de ce ofensiva are Germania. Recomandarea mea este pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cota de 1.50.

Ponturi fotbal Austria U21 vs Germania U21

peste 2.5 goluri, cota 1.50 la Unibet

sursa foto: fifa.com