Ponturi fotbal Austria vs Slovenia – Preliminarii EURO 2020

Austria vs Slovenia. Partida ce va avea loc Vineri 07 Iunie, de la ora 21:45, conteaza pentru runda a 3-a a calificarilor EURO 2020.

Austria nu isi mai permite un pas gresit astazi

AUSTRIA

Gazdele au debutat cu stangul in aceasta campanie de calificare, pierzand la limita in fata Poloniei lui Lewandowski, 0-1 pe teren propriu. Nici in Israel austriecii nu au reusit sa isi revina, suferind un nou esec. Acestia au fost invinsi cu scorul de 4-2, dupa ce M. Arnautovic reusise sa deschida scorul in minutul 8 al partidei. Ultima victorie a Austriei a avut loc in Noiembrie 2018. Atunci, acestia se impuneau in runda finala a grupelor din Nations League, 2-1 pe terenul Irlandei de Nord, victorie fara folos insa in economia clasamentului.

Echipa probabila: Lindner – Ulmer, Dragociv, Hinteregger, Janko – Onisiwio, Baumgartlinger – Lazaro, Sabitzer, Kainz – Arnautovic

Slovenii sunt inca neinvinsi in aceasta grupa.

SLOVENIA

Oaspetii nu vin cu un moral prea bun in aceasta deplasare. Acestia sunt fara victorie in ultimele 8 partide oficiale, asadar situatia e una tensionata in cadrul echipei. Slovenii si-au inceput aventura in aceste preliminarii cu un egal la Israel (scor 1-1), dupa golul marcat de A. Sporar in minutul 48 al partidei. E. Zahavi a egalat insa pentru israelieni la doar 7 minute distanta. In runda secunda, decarul M. Zajc a adus un nou punct Sloveniei, dupa un 1-1 pe teren propriu cu mai slab cotata Macedonia de Nord. Slovenii au dominat copios partida, insa nu au reusit sa marcheze si golul 2, un gol ce le putea aconta acestora 3 puncte.

Echipa probabila: Oblak, Jokic, Mevlja, Struna, Stojanovic – Kurtic, Zahovic, Zajc – Crnigoj, Beric, Ilicic

Cele doua formatii se intalneau ultima oara in Martie 2018, intr-o partida amicala castigata de Austria cu scorul de 3-0. Gazdele trebuie sa faca o evolutie buna astazi, altfel risca sa rateze si Campionatul European, dupa cel Mondial. Slovenia nu e un adversar care sa impresioneze prea mult, defensiva fiind punctul lor forte. Ma astept la o partida inchisa, fara prea multe faze de poarta, tinand cont si de problemele gazdelor.

Ponturi fotbal Austria vs Slovenia

sub 2.5 goluri, cota 1.56 la Netbet

sursa foto: uefa.com