Ponturi fotbal Auxerre vs Le Mans – Ligue 2

Auxerre vs Le Mans. Duelul din cadrul rundei a 2-a a ligii secunde din Franta, va avea loc Vineri 2 August, incepand cu ora 21:00.

  • Ambele echipe au inceput cu stangul noul sezon

AUXERRE

Auxerre a cedat in prima runda din Ligue 2, pe terenul unei adversare net inferioare. Acestia au fost infranti de catre modesta Rodez, cu scorul de 2-0. Gazdele acelui duel au deschis scorul extrem de rapid, dupa un gol marcat de U. Bonney in primul minut de joc. In minutul 19, V. Henry a inscris din pasa lui P. Sane, stabilind astfel scorul final inca din primele 20 de minute. In repriza secunda, Auxerre a luat cu asalt poarta adversa, insa fara folos. Acestia au avut o posesie de 71%, si-au creat 11 ocazii de gol si au sutat de 3 ori pe poarta. Tabela a ramas totusi neschimbata, astfel ca gazdele de azi au pornit la drum cu stangul.

  • Cele doua echipe nu s-au mai duelat din 2013

LE MANS

Nici oaspetii nu au reusit sa puna mana pe vreun punct in prima runda, desi pareau la conducerea jocului. Acestia au deschis scorul cu Lens in minutul 33, prin golul lui B. Oko Moussiti. In a doua jumatate a partidei insa, oaspetii disputei au contat mai mult in ofensiva si au egalat prin F. Sotoca, in minutul 66. M. Chouiar a inscris golul victoriei pentru Lens, in minutul 84. Dupa cum aminteam anterior, ultimul duel oficial dintre Le Mans si Auxerre, avea loc in Ianuarie 2013. Atunci, cele doua remizau pe terenul celor de la Auxerre, intr-un duel de Ligue 2.

Avem fata in fata doua echipe ce isi doresc cu orice pret victoria. Acestea au debutat cu cate o infrangere si remiza cu siguranta nu le multumeste. Ma astept ca Auxerre si Le Mans sa atace, in cautarea celor 3 puncte. Voi evita sa recomand un solist si voi opta pentru goluri, minim 2 la numar. Cota e

Ponturi fotbal Auxerre vs Le Mans

peste 1.5 goluri, cota 1.45 la Unibet

sursa foto: francefootball.fr