Ponturi fotbal Avondale FC vs Green Gully – NPL Victoria

Ponturi fotbal Avondale FC vs Green Gully

Ponturi fotbal Avondale FC vs Green Gully: sambata, 29 iunie, de la ora 08:15, are loc meciul dintre Avondale FC si Green Gully, din etapa a 19-a din NPL Victoria.

Sursa foto: avondalefc.com.au

Avondale FC

Pe primul loc in NPL Victoria, Avondale FC are 43 de puncte, cu sase mai multe decat ocupanta locului secund. Asta inseamna ca indiferente de rezultatul meciului din etapa aceasta ramane in fotoliul de lider. Pe de alta parte, este si cea mai in forma echipa, avand un singur esec in cele 18 runde. Totodata, si acest meci s-a incheiat dupa ce a dat cel putin un gol.

In etapa anterioara, a reusit sa joace la nivel inalt si sa-si treaca in cont a treia victorie consecutiva. Meciul pe care l-a disputat contra lui Pascoe Vale s-a terminat cu scoruld e 5-2. Revenita pe terenul propriu are toate motivele sa fie dornica de un nou succes. In ultimele doua meciuri jucate in aceasta postura au fost un egal si un esec.

Green Gully

Ceva mai jos in clasament, Green Gully se afla si ea tot pe loc de play-off. Ocupa treapta a cincea a clasamentului NPL Victoria, cu 27 de puncte. Are doua lungimi avans fata de echipele de pe locurile 7 si 8, asta inseamna ca poate sa iasa din sfera play-off-ului. In ultimele meciuri s-au pierdut puncte pretioase, ultima victoria dateaza din 11 mai.

De asemenea, in etapa trecuta a avut parte de un nou meci nebun. 3-3 s-a incheiat confruntarea contra celor de la Port Melbourne Sharks si in care a evoluat pe teren propriu. A fost a cincea remiza din ultimele sase etape, meciuri care s-au terminat cu goluri de ambele parti. De altfel, Green Gully este echipa cu cele mai multe goluri primite dintre echipele aflate pe loc de play-off.

Prea usor primeste Green Gully goluri, aproape ca incasat cel putin un gol in disputele care s-au jucat pana acum. In acelasi timp, este si genul de echipa care stie cum sa puna problema in atac, aici ar putea sa fie cheia. Asa cum s-a intamplat si in meciul din tur, sper sa avem o ploaie de goluri. In tur, Avondale FC si-a continuat ascensiunea, castigand cu 5-2. A fost a treia victorie consecutiva in meciurile directe.

Ponturi fotbal Avondale FC vs Green Gully: peste 2.5 goluri, cota 1.44 la Betano