Ponturi fotbal Avondale FC vs Hume City – NPL Victoria

Ponturi fotbal Avondale FC vs Hume City – NPL Victoria

Ponturi fotbal Avondale FC vs Hume City: sambata, de la ora 07:45, in runda cu numarul 21 din NPL Victoria are loc Avondale vs Hume City.

Avondale FC

Aproape sigura de participarea in play-off, Avondale FC se pare ca a lasat-o mult mai moale. In ultimele doua etape, aceasta a reusit sa piarda in fata unor formatii precum Green Gully (1-2) si Melbourne Knights (0-2). Este un liga unde lupta pentru titlu pare sa nu fie deja jucata, avand in vedere ca intre primul loc si echipa de pe locul al treilea sunt cinci lungimi.

Liderul campionatului ramane tot Avondale, echipa care sta acolo indiferent de ce se intampla in partida de sambata. Are 43 de puncte, cu patru lungimi mai multe fata de Heidelberg, ocupanta locului secund. Este foarte adevarat ca intre cele doua echipe sta si un meci mai putin jucat de urmaritoare. Mai mult decat atat, 25 dintre punctele cucerite au venit cu ea jucand in postura de echipa gazda.

Hume City

O echipa care joaca bine pe terenul propriu, cred ca asa putem sa o catalogam pe Hume City. Este si unul dintre motivele pentru care ocupa locul 4, cu 34 de puncte. Este o pozitie pe care ramane indiferent de ce se intampla sambata. Intre ea si echipa de pe locul al treilea sunt patru lungimi, alte trei stau intre ea si ocupanta locului cinci.

Este si cu moralul ridicat, asta pentru ca in runda anterioara a reusit sa obtina un nou succes. Paul Wilson a inscris unicul gol al meciului cu Port Melbourne Sharks. Pe de alta parte, are nevoie de o mai multa atentie pe faza defensiva, unde a avut probleme jucand in deplasare. In aceste gen de confruntari, Hume City a reusit trei victorii, tot atatea remize si alte patru infrangeri.

Si anul trecut am avut o echipa Avondale care s-a mobilizat mai bine si a reusit sa incheie pe locul al treilea. Tot in acel sezon, Hume City s-a salvat de la retrogradare in ultima etapa. Important este ca vorbim despre doua echipe care joaca un fotbal usor diferit, iar acest lucru astept sa isi puna amprenta. Statutul de gazda pe care il are, nivelul jocului ceva mai bun, faptul ca este pe primul loc, toate vin sa o puna in valoare pe Avondale.

Ponturi fotbal Avondale FC vs Hume City: victorie Avondale FC, cota 1.40 la Unibet