Ponturi fotbal Barnsley vs Fulham – Championship

onturi fotbal Barnsley vs Fulham - Championship

Ponturi fotbal Barnsley vs Fulham: sambata, 3 august, de la ora 17:00, pe “Oaskwell” se va disputa meciul dintre Barnsley si Fulham. Este prima etapa din cadrul sezonului 2019/2020 al Championship.

Sursa foto: mirror.co.uk

Barnsley

Daniel Stendel este omul de care se leaga revenirea celor de la Barnsley FC in liga a doua. “Rosii” a reusit aceata performanta datorita unui loc 2 ocupat in League One, cu 91 de puncte.  Este pentru prima oara cand acest tehnician va sta pe banca echipei, intr-un meci din Championship. S-au jucat meciuri de pregatire in perioada aceasta de vara, in cinci dueluri au avut loc patru victorii si un esec.

In plan ofensiv, Barnsley a stat foarte bine, atat in sezonul trecut, cat si in meciurile amicale. Singura echipa care a reusit sa o rapuna in meciurile de pregatire a fost Sheffield United, proaspat promovata in primul esalon. Cele doua formatii s-au intalnit in urma cu doar cateva zile, cand Stendel&Co. au cedat cu 1-4.

  • Echipa probabila: Sahin-Redlinger – Cavare, Diaby, Andersen, Pinillos – Wilks, Mowatt, McGeehan, Thiam – Bahre – Woodrow

Fulham

Londonezii au trecut prin momente delicate in editia trecuta a campionatului Angliei. S-au clasat pe loc de retrogradare, drept pentru care au revenit in al doilea esalon. A fost un sezon cu de toate, patronul Shahid Khan renuntand la doi antrenori. De astfel, initial Scott Parker, actualul tehnician, a fost numit interimar, dar dupa retrogradarea echipei a ramas principal. Acestuia i-au fost acordate sanse si a semnat pe doi ani.

Cu el la carma, echipa nu a jucat deloc rau, comparativ cu ce a aratat intreg sezonul. Mai mult decat atat, in meciurile de pregatire Brighton a fost singura echipe pe care a invins-o. Fulham a avut si meciuri tari, in aceasta vara a intalnit echipe precum FC Porto (0-1) sau West Ham United (0-1). De asemenea, in toate meciurile de pregatire a luat cel putin un gol.

  • Echipa probabila: Bettinelli – Odoi, Ream, Marchand, Bryan – Cairney, Cisse, McDonald – Knockaert, Mitrovic, Cavaleiro

Fulham are avantajul moral de a castiga ultimele sase meciuri directe. Ultima oara cand a pierdut in fata lui Barnsley a fost in urma cu noua ani si jumatate. In aceste conditii, desi este prima etapa, sunt doua formatii care stiu sa puna accentul pe ofensiva. Stilul lor de joc, pe care l-au aratat si in editia trecuta a campionatului, a fost inclinat spre atac. Drept urmare, avand in vedere si locul de disputare, as lua in calcul cel putin un gol de fiecare parte.

Ponturi fotbal Barnsley vs Fulham: ambele marcheaza, cota 1.64 la Unibet